NORTHERN SAY MY NAME TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De tafellamp Say My Name in het mooie en warme Smoked Glossy Gray is een prachtige combinatie van licht, kleur en echt vakmanschap. Geniet van deze sfeer verhogende tafellamp in uw interieur.

Lees meer
€885,00
INCLUSIEF BTW

NORTHERN SAY MY NAME TAFELLAMP

SAY MY NAME TAFELLAMP.

Ontwerp van Skjærpe Knarrum en Jonas Norheim.

De expressieve vorm van Say My Name tafellamp is een streling voor het oog.

Elk lamp is mond geblazen in Italië en volledig gemaakt van het bekende Venetiaans glas.

Hoewel de vereiste vaardigheid om zo'n grote massa gesmolten glas in een holle bol te transformeren alleen kan worden gedaan bij de meester glasblazers van Venetië, is het ontwerp opvallend Scandinavisch getint. De gestroomlijnde vorm van Say My Name zijn kenmerken van de hedendaagse Scandinavische stijl. De subtiele kleuren in het glas weerspiegelen de tinten van de Noorse nachtelijke hemel, het licht van de fjorden en het gladde oppervlak van het kalme water.

Opties: mat wit glas, mat grijs glas of transparant glossy grijs glas. Gebruik binnenshuis, 5,4 kg. gewicht.

Materiaal: basis is van staal, glazen kap. Wit rubberen draad voor de witte versie en zwart rubberen draad voor de andere versies. (200 cm. draad), E27 fitting en max. 60 W. Schakelaar zit aan het draad.

Afmetingen: H 42 cm. - Dia 32 cm.


Over de ontwerpers:

De Noorse ontwerpers Morten Skjærpe Knarrum en Jonas Norheim, bekend als Morten & Jonas, behoeven geen verdere introductie. Ze vestigden zich met hun studio in Bergen, Noorwegen na het behalen van een masterdiploma van de Bergen Academy van Art and Design.

De ontwerpers creëren geavanceerde producten, meubels en interieurarchitectuur gekenmerkt door hun nieuwsgierigheid, verbeelding en humor. 

Morten & Jonas hebben inmiddels drie ontwerp geproduceerd voor Northern Lighting - de multifunctionele Say My Name-lamp en Me-vloerlamp. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen