Pagina 1 van 32

DESIGN HANGLAMPEN

Een design hanglamp prima voor grote en kleine ruimtes

Steeds vaker kiezen mensen er voor om in hun interieur gebruik te maken van design verlichting. Dit type verlichting bestaat tegenwoordig in tal van uiteenlopende vormen waarvan vooral de design hanglamp steeds populairder wordt. Veel mensen maken vandaag de dag de bewuste keuze om design hanglampen te bestellen omdat deze er niet alleen fantastisch uitzien, maar bovendien ook nog eens geen ruimte op de vloer in beslag nemen.

Wanneer u ook in uw huis gebruik wenst te maken van design hanglampen zult u hier bij Nordic New kunnen vaststellen dat wij een groot aantal interessante mogelijkheden aanbieden. Zo beschikt u altijd over precies die ene prachtige design hanglamp die al uw verwachtingen zonder probleem zal weten in te lossen.

Een prachtige meerwaarde aan uw plafond

Door te kiezen voor een design hanglamp wordt een mooie meerwaarde gerealiseerd aan het plafond van uw woning. Zoals u kunt zien wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment is het namelijk zo dat deze lampen verkrijgbaar zijn in tal van uiteenlopende uitvoeringen.

Bekijk bovendien zeker en vast even onze Tom Dixon Melt. Of wat te denken van de iets minder opvallende Muuto Fluid Lamp? Ook de Vitra Akari serie is zeker een aanrader. Mag het allemaal nog iets strakker en moderner? Dan is onze design hanglamp IC van Flos misschien wel iets voor u. Voor welke van deze design hanglampen u op het einde van de rit ook zult kiezen, u zult merken dat ze altijd een leuke meerwaarde zullen weten te realiseren in uw interieur.

Sfeervolle verlichting in uw woning

Uiteraard kiest u er in eerste instantie voor om nieuwe verlichting te kopen om wat meer sfeer in uw woning te brengen. Daarnaast heeft verlichting ook een praktische functie. Door een design hanglamp in huis te halen zorgt u er altijd voor dat de verlichting op gelijkmatige wijze over de ruimte wordt verspreid.

Afhankelijk van de omvang van deze ruimte kunt u eveneens een keuze maken tussen grote en kleine design hanglampen. Op deze manier is het mogelijk om steeds een oplossing te bieden die geheel in lijn ligt met de verwachtingen van u als eigenaar van de woning. Het mag dan ook duidelijk zijn, een investering doen in design hanglampen betekent altijd een meerwaarde voor de sfeer en het comfort in uw huis!In onze showroom te Bleiswijk hebben wij een ruim assortiment hangen van design lampen, zo kunt u deze zien als deze aan staan of uit.  

Bestel uw design hanglamp bij Nordic New

Heeft bovenstaande u weten te overtuigen om ook één of misschien zelfs meerdere design hanglampen in huis te halen? In dat geval zult u merken dat wij u hier bij Nordic New perfect van dienst kunnen zijn. Wij maken het voor onze klanten immers mogelijk om een design hanglamp te bestellen in precies die stijl die men wenst en bovendien ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Tel daar ook nog eens bij op dat er door ons doorgaans geen verzendkosten voor uw bestelling worden aangerekend en het mag duidelijk zijn dat een design hanglamp aanschaffen bij Nordic New altijd een goed idee is!

Optioneel bieden wij aan bij aankoop van u design hanglamp:

  •  Een multi functionele inbouw dimmer die zeer geschikt voor de lampen die wij verkopen, het is een wissel dimmer instelbaar v.a 1-200W voor dimbare LED's, gloeilampen, 230V halogeenlampen en 12V halogeenlampen met elektronische trafo ( past in alle gangbare afdek plaatjes).
  • Philips Master LED bulb 6W=40W E27 220V-240V 2700K 827 A60 CL helder DimTone dimbaar
    kleurtemperatuur verschuift van warm-wit (2700K) naar zeer warm-wit (2200K) bij volledig dimmen!
Lees meer
})(document);