De woonspeciaalzaak voor design meubels van 900m2, Rotterdam / Den Haag

Veel mensen zijn echt fan van Scandinavisch interieur design. De unieke stijl waar deze producten over beschikken spreekt daarom vaak tot ieders verbeelding.

Of u nu liefhebber bent van modern en minimalistisch stijl of een meer warme en klassieke woning inrichting, met mooie Scandinavisch meubels en verlichting is dit allemaal mogelijk. Als u besluit voor een bepaalde interieur stijl te gaan zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner en daar staan wij van Nordic New voor. 

Verschillende sleutelfactoren verenigen de Scandinavische benadering van design. Een aantal hiervan vindt zijn oorsprong in de kenmerken van de Scandinavische omgeving. De noordelijke landen zijn beroemd om de donker, koud en met sneeuw bedekt maanden van het jaar, en met korte, intense, lichtrijke zomers. Belangrijke gebieden zijn bergachtig en zwaar bebost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Scandinavische ontwerpen in zekere zin geïnspireerd zijn door organische vormen, materialen of natuurlijke patronen.

De zogenaamde "gouden eeuw"  van Scandinavisch design loopt van de jaren dertig tot het begin van de jaren zeventig. De oprichters van destijds waren :Alvar Aalto, Arne Jacobsen, Borge Mogensen, Hans J. Wegner, Verner Panton, Poul Henningsen, Maija Isola, enz.

Deze voorlopers hebben het model en de reeks waarden opgeleverd die nog steeds het nieuwe Scandinavische ontwerp inspireren: duurzaamheid, functionaliteit, betrouwbaarheid - maar ook minder tastbare waarden zoals eenvoud, gelijkheid, vreugde, moed, dagelijks plezier zichtbaar door de creaties van nieuwe Scandinavische merken

Wij van Nordic New nodigen u daarom graag uit om ons ruime assortiment Scandinavisch design en een snufje Engels/Italiaans design te ontdekken. U zult merken dat wij u van diversen topstukken kunnen voorzien tegen een zo scherp mogelijke prijs. Twijfel dus niet en ontdek wat Nordic New voor u kan betekenen.

 

UNIEKE DESIGN MEUBELS 

Wanneer u graag wilt dat uw interieur stijl klasse uitstraalt is het altijd interessant om even een blik te werpen op ons mooie aanbod aan design meubels. Deze meubels beschikken allen over een Scandinavisch design waardoor u steevast kunt rekenen op een mooie uitstraling, maar tevens ook op een sublieme kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende meubels in ons aanbod terug te vinden waardoor iedereen er ongetwijfeld een meubel naar wens in terug zal vinden. Bent u niet meteen op zoek naar nieuwe meubels voor in uw woning, maar wilt u graag design verlichting met een Scandinavisch touch bestellen? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden!

RUIM ASSORTIMENT BOORDEVOL ACCESSOIRES

Bent u niet uitsluitend op zoek naar grote voorwerpen zoals meubels met een Scandinavisch design, maar wilt u eerder kleine accessoires bestellen? Ook dat is uiteraard perfect mogelijk. Wij hebben er voor gekozen om een ruim aanbod op vlak van de leukste accessoires samen te stellen die zowel voor thuis als voor onderweg een leuke meerwaarde kunnen betekenen.

Bent u niet zozeer op zoek naar voorwerpen met een Scandinavisch design voor uzelf, maar wilt u graag iemand van uw vrienden of familieleden een leuk en uniek cadeau geven? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt immers ook een cadeaubon met een bepaalde waarde geven waardoor de ontvanger naar hartenlust een keuze kan maken uit ons assortiment boordevol voorwerpen met een Scandinavisch design!

SHOWROOM TUSSEN DEN HAAG EN ROTTERDAM

Bent u eveneens geïnteresseerd in het kopen van Scandinavisch design, maar voelt u er maar weinig voor om deze te kopen via het internet? Wilt u misschien eerst de verschillende design stukken even in het echt komen bewonderen? Dit is geen enkel probleem. Wij van Nordic New beschikken immers niet uitsluitend over een webwinkel, bovendien kunt u ook altijd zonder probleem een bezoekje brengen aan onze showroom gelegen tussen Den-Haag en Rotterdam.

We zijn er op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, en iedere laatste zondag van de van 12.00 tot 17.00 uur.

Hier kunt u al onze Scandinavisch design artikelen komen ontdekken en indien u dat wenst meteen mee naar huis nemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u geïnteresseerd bent in Scandinavisch design bieden wij u alle mogelijkheden om deze in huis te halen!

Lees meer
})(document);