SCANDINAVISCH DESIGN BIJ NORDIC NEW, ROTTERDAM / DEN HAAG

Veel mensen zijn grote liefhebber van Deens en Scandinavisch design. De unieke stijl waar deze artikelen over beschikken spreekt dan ook tot de verbeelding. Of u nu een liefhebber bent van strakke en eigentijdse of juist warme en meer klassiek getinte artikelen, door te kiezen voor Deens of Scandinavisch design behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Indien u er eveneens aan denkt om bepaalde artikelen in deze stijl te bestellen zult u daarvoor uiteraard op zoek gaan naar een betrouwbare partner. Wij van Nordic New nodigen u dan ook graag uit om ons ruime assortiment boordevol artikelen met een Deens en Scandinavisch Design te ontdekken. U zult merken dat wij u verschillende absolute topstukken kunnen aanbieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Twijfel dus niet langer en ontdek ons aanbod meteen!

UNIEKE DESIGN MEUBELS 

Wanneer u graag wil dat uw interieur stijl en klasse uitstraalt is het altijd interessant om even een blik te werpen op ons aanbod aan design meubels. Deze meubels beschikken allen over een Scandinavisch design waardoor u steevast kunt rekenen op niet alleen een mooie uitstraling, maar tevens op een sublieme kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende meubels in ons aanbod terug te vinden waardoor iedereen er ongetwijfeld een meubel naar wens in terug zal vinden. Bent u niet meteen op zoek naar nieuwe meubels voor in uw woning, maar wilt u graag design verlichting met een Scandinavisch design bestellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

RUIM ASSORTIMENT BOORDEVOL ACCESSOIRES

Bent u niet uitsluitend op zoek naar grote voorwerpen zoals meubels met een Scandinavisch design, maar wilt u eerder kleine accessoires bestellen? Ook dat is uiteraard perfect mogelijk. Wij hebben er voor gekozen om een ruim aanbod op vlak van de leukste accessoires samen te stellen die zowel voor thuis als voor onderweg een leuke meerwaarde kunnen betekenen. Bent u niet zozeer op zoek naar voorwerpen met een Scandinavisch design voor uzelf, maar wilt u graag iemand van uw vrienden of familieleden een leuk en uniek cadeau geven? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt immers ook een cadeaubon met een bepaalde waarde geven waardoor de ontvanger naar hartenlust een keuze kan maken uit ons assortiment boordevol voorwerpen met een Scandinavisch design!

SHOWROOM TUSSEN DEN HAAG EN ROTTERDAM

Bent u eveneens geïnteresseerd in het kopen van Scandinavisch design, maar voelt u er maar weinig voor om deze te kopen via het internet? Wilt u misschien eerst de verschillende design stukken even in het echt komen bewonderen? Dit is geen enkel probleem. Wij van Nordic New beschikken immers niet uitsluitend over een webwinkel, bovendien kunt u ook altijd zonder probleem een bezoekje brengen aan onze showroom gelegen tussen Den-Haag en Rotterdam. Hier kunt u al onze Scandinavisch design artikelen komen ontdekken en indien u dat wenst meteen mee naar huis nemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u geïnteresseerd bent in Scandinavisch design bieden wij u alle mogelijkheden om deze in huis te halen!

Lees meer