BEZOEK SHOWROOM

Nordic New is open voor u met een ruim assortiment, een grote showroom 900 m2 en voldoende en gratis parkeerruimte voor de deur.

Nordic New blijft al uw bestellingen leveren zoals "normaal", echter de producten die niet op voorraad zijn kunnen een eventuele langere levertijd hebben door de drukte bij de leveranciers, transporteurs en de thuisbezorg diensten zoals JP Haarlem. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Nordic New is gewoon per telefoon en mail bereikbaar. De showroom is open, gemakkelijk en veilig voor u om te bezoeken. Komt u alstublieft met een klein gezelschap. De showroom is ruim genoeg om afstand te bewaren en plezierig te winkelen. Graag tot ziens in de showroom. 

*Natuurlijk volgen wij het nieuws omtrent de Covid 19 virus nauwkeurig en ook wij hebben passende maatregelen getroffen m.b.t de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klant relaties en bezoekers van de showroom.

Toch nog vragen, geen probleem! Onze klantenservice helpt u graag T 085 - 130 36 19  of per mail naar:  [email protected]

Met vriendelijke groet,

Ruud Duif - CEO

Jeroen van der Vorst - CEO

 

 

 

 

 

Showroom bezoek:

Onze openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

(!) En elke laatste Zondag van de maand, van 12:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden is bezoek op afspraak ook mogelijk. Wees welkom!

 

Gratis parkeren voor de deur!!

Kom onze uitgebreide collectie sofas, lounge stoelen, eetkamertafels, eetkamerstoelen, werkbureaus en verlichting bekijken in onze ruim 800 m2 showroom.

In de professionele verlichtingshoek kunt u zien hoe het lichteffect is van de design lampen.

In onze showroom kunt u op uw gemak de collectie meubels en verlichting bekijken uit Denemarken, Scandinavië, Italië en Engeland. Wij hebben tevens een groot assortiment design accessoires.

Onze mooie showroom is dus echt een bezoek waard.

We staan klaar met deskundig advies onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Een groot gedeelte van onze online collectie is ook echt in de showroom aanwezig!  

Wij hebben speciaal voor de mindervaliden een ruim entree, een lift en M/V-toilet.

Veel mensen ervaren het ook handig om tijdens het bezoek hun online bestellingen op te halen zodat wachten niet nodig is.Foto Nordic New Showroom (Hofa - gebouw)

                                                                                                          

Impressie showroom Nordic New:   

 

 

Alles snel en veilig naar de koper:

  


Nordic New
Amethistweg 53 (Hofa gebouw)
2665NT Bleiswijk
Netherlands

T 0031(0)85-1303619

[email protected]
www.nordicnew.nl

PLAN UW ROUTE NAAR SHOWROOM NORDIC NEW