Showroom bezoek

De Nordic New Showroom is normaal open, dus welkom terug iedereen!! De showroom kan weer zonder afspraak bezocht worden. Nordic New is ook bereikbaar voor al uw vragen, advies en uw bestellingen. Alle bestellingen worden normaal bij u thuis geleverd, wel kan het soms iets langer duren wegens voorraad tekorten in voorraad bij de leveranciers. Wij vragen daar graag uw begrip voor.

email adres: [email protected]

Telefoon: 085 - 1303619

 

Nordic New blijft al uw bestellingen leveren zoals "normaal", echter de gewenste producten die niet op voorraad zijn kunnen een eventuele langere levertijd hebben door weinig voorraad van verschillende leveranciers en de drukte bij de transporteurs en de thuisbezorg diensten zoals JP Haarlem, Br8 en DHL. 

De Nordic New Showroom is geopend van Ma t/m Zaterdag 10.00 - 18.00 en elke laatste Zondag v.d maand 12.00 - 17.00 uur.

Nordic New is ook per telefoon en mail bereikbaar van Ma t/m Zaterdag 10.00 / 18.00 uur. De showroom is ruim genoeg om afstand te bewaren van verschillende gezelschappen. Wees welkom!!

*Natuurlijk volgen wij het nieuws omtrent het Covid-19 virus nauwkeurig en ook wij hebben passende maatregelen getroffen m.b.t de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klant relaties en bezoekers van de showroom.

Toch nog vragen, geen probleem! Onze klantenservice helpt u graag T 085 - 130 36 19  of per mail naar:  [email protected]

Met vriendelijke groet namens het Nordic New Team.

 

Onze openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

(!) En elke laatste Zondag van de maand, van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Gratis parkeren voor de deur!!

Kom onze uitgebreide collectie sofas, lounge stoelen, eetkamertafels, eetkamerstoelen, werkbureaus en verlichting bekijken in onze ruim 800 m2 showroom.

In de professionele verlichtingshoek kunt u zien hoe het lichteffect is van de design lampen.

In onze showroom kunt u op uw gemak de collectie meubels en verlichting bekijken uit Denemarken, Scandinavië, Italië en Engeland. Wij hebben tevens een groot assortiment design accessoires.

Onze mooie showroom is dus echt een bezoek waard.

We staan klaar met deskundig advies onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Een groot gedeelte van onze online collectie is ook echt in de showroom aanwezig!  

Wij hebben speciaal voor de mindervaliden een ruim entree, een lift en M/V-toilet.

Veel mensen ervaren het ook handig om tijdens het bezoek hun online bestellingen op te halen zodat wachten niet nodig is.Foto Nordic New Showroom (Hofa - gebouw)

                                                                                                          

Impressie showroom Nordic New:   

 

 

Alles snel en veilig naar de koper:

  


Nordic New
Amethistweg 53 (Hofa gebouw)
2665NT Bleiswijk
Netherlands

T 0031(0)85-1303619

[email protected]
www.nordicnew.nl

PLAN UW ROUTE NAAR SHOWROOM NORDIC NEW

 

 

 

})(document);