Pagina 1 van 6

DESIGN BUREAUS

Een design bureau, werken was nog nooit zo leuk

Wanneer u over een mooie kantoorruimte beschikt spreekt het voor zich dat u er eveneens een aantrekkelijk bureau in zult willen plaatsen. Er zijn vandaag de dag op de markt tal van verschillende kantoormeubelen terug te vinden, maar een design bureau steekt er stiekem toch altijd wel met kop en schouders bovenuit.

Er voor kiezen om een design bureau te bestellen uit het aanbod hier bij Nordic New zorgt er niet alleen voor dat u kiest voor een bijzonder mooi bureau, bovendien kunt u ook nog eens rekenen op een zeer goede kwaliteit. Dit zorgt er voor dat u meteen beschikt over een bureau waar u heel veel jaren plezier van zult ondervinden. Klinkt dit voor u eveneens interessant en zou u bijgevolg ook graag een design bureau willen bestellen? Wacht dan niet langer en haal ze nu in huis hier bij Nordic New!

Een prachtig design bureau voor thuis en op kantoor

Een design bureau welke wordt aangekocht hier bij Nordic New vormt niet alleen een meerwaarde voor op uw bedrijf, daarnaast beschikken veel mensen ook over een kantoor thuis. Hier doet u waarschijnlijk het nodige papierwerk of leest u in alle rust de krant of een tijdschrift. Hoe dan ook, ook in een thuiskantoor komt een design bureau zonder enige twijfel tot haar recht. Neem dan ook snel een kijkje in ons assortiment hier bij Nordic New en ontdek welke van de verschillende design bureaus voor u het interessantst is.

Uw design bureau komen ontdekken in onze showroom?

Wij begrijpen bijzonder goed dat u misschien niet zomaar een nieuw bureau wenst te kopen via het internet. Dat hoeft ook helemaal niet. Wij van Nordic New beschikken immers niet uitsluitend over een webwinkel, daarnaast hebben we tevens een fysieke winkel.

U kunt onze fysieke showroom komen bezoeken tussen Den Haag en Rotterdam in, waar wij heel veel design artikelen uit ons aanbod op voorraad hebben. Zoals de Arco Desk van Design House Stockholm , Pout bureau van Nordic Tales, en het TS bureau van Gubi. Zou u dus graag even uw toekomstig bureau in het echt zien vooraleer ze te bestellen? Aarzel dan niet langer en kom ons snel bezoeken in Bleiswijk.

Verrijk ook uw kantoor met een prachtig design bureau!

De informatie op deze pagina maakt het reeds duidelijk, we kunnen gerust stellen dat het een absolute aanrader is om een design bureau te kopen uit het assortiment hier bij Nordic New. Niet alleen kiest u op deze manier voor een visueel prachtig bureau, daarnaast is het er ook nog eens erg fijn aan werken.

Een design bureau in huis halen bij Nordic New zorgt er aldus in ieder geval voor dat u beschikt over een uitstekend bureau en dat ook nog eens tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien worden er voor leveringen in zowel Nederland als België geen verzendkosten in rekening gebracht waardoor u ook hier geen rekening mee dient te houden!

Lees meer
})(document);