Pagina 1 van 10

VLOER LAMPEN

Een design vloerlamp in huis halen bij Nordic New

Ondanks het feit dat een vloerlamp altijd een beetje ruimte in beslag neemt is het zo dat een design exemplaar ook meteen zorgt voor een extra mooie aanblik van uw interieur. U heeft ze vast en zeker wel al opgemerkt, die standaard vloerlampen die er eigenlijk helemaal niet mooi en zelfs een beetje goedkoop uitzien.

Deze vloerlampen doen uw interieur absoluut geen eer aan, in tegendeel. Door te kiezen voor design vloerlampen wordt dat meteen een compleet ander verhaal. Design vloerlampen mogen dan ook wel de nodige plaats in beslag nemen, u zult er iedere dag opnieuw met veel plezier naar kijken. Zou ook graag één of misschien zelfs meerdere mooie design vloerlampen willen bestellen? Twijfel dan niet langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Nordic New tegen een zeer interessante prijs!

Ruime keuze aan design vloerlampen

De ene design vloerlamp is uiteraard de andere niet. Door de jaren heen zijn design vloerlampen dan ook in tal van verschillende uitvoeringen op de markt verschenen. We onderscheiden op dit vlak de vloerlampen die een klassieke uitstraling hebben van de vloerlampen die over een meer eigentijds karakter beschikken. Hier bij Nordic New hebben we voor iedereen wat wils te bieden.

De Design House Stockholm Cord Lamp is bijvoorbeeld een echte eye-catcher in uw woonkamer terwijl de Design House Stockholm Manana vloerlamp dan weer uitblinkt in alle eenvoudig. Wilt u een echt topstuk? Dan is de Tom Dixon Bass Floor misschien wel iets voor u. Deze prachtige design vloerlamp zult u meer dan waarschijnlijk nergens anders aantreffen waardoor u over een ronduit uniek in uw interieur beschikt. Op vlak van stijl en klasse weet een design vloerlamp zich in ieder geval probleemloos te onderscheiden ten opzichte van de standaard lampen op de markt.

Een design vloerlamp hoeft niet duur te zijn

Het spreekt voor zich dat design vloerlampen in tal van uiteenlopende prijsklassen bestaan. Ook op dit vlak zorgen wij er van Nordic New voor dat iedereen precies die lamp in huis kan halen die perfect alle verwachtingen weet in te lossen. Op deze manier heeft u zelfs met een beperkter budget de mogelijkheid om die ene sublieme design lamp in bijvoorbeeld uw woonkamer te plaatsen!

Bestel uw design vloerlamp vandaag nog!

Er voor kiezen om een design vloerlamp uit ons assortiment te bestellen zorgt er aldus in eerste instantie voor dat u een keuze kunt maken uit een indrukwekkend aanbod aan mogelijkheden. Daarnaast kunt u als klant ook nog eens altijd rekenen op de scherpst mogelijke prijs, maar dat is nog niet alles. Wat zou u er namelijk van denken mochten we zeggen dat alle bestellingen geheel gratis naar zowel Nederland als België worden verzonden? Klinkt goed niet? Twijfel dan ook niet langer en haal uw gloednieuwe design vloerlamp vandaag nog in huis hier bij Nordic New!

Lees meer
})(document);