Pagina 1 van 3

DESIGN VAZEN

Een design vaas, nog meer uitstraling voor uw bloemen

Heeft u een mooie ruiker bloemen gekregen van uw partner of misschien wel van één van uw vrienden of familieleden? In dat geval spreekt het voor zich dat u deze mooie bloemen graag ook in een aantrekkelijke vaas zult willen zetten. Lang niet iedereen heeft echter een dergelijke vaas in huis, in tegendeel. Hier bij Nordic New kunt u er evenwel voor kiezen om niet zomaar eender welke vaas, maar wel een echt design exemplaar te bestellen. Een design vaas bij ons aanschaffen zorgt er voor dat u een keuze kunt maken uit een erg mooi en uitgebreid aanbod aan leuke vazen die voor ieder interieur wel een mooie meerwaarde kunnen betekenen. Ook een design vaas bestellen? Twijfel niet langer en haal ze nu in huis hier bij Nordic New!

Prachtige design vazen voor iedereen

Vrouwen die op zoek zijn naar een mooie design vaas om in hun interieur te plaatsen zullen zonder twijfel een bepaalde stijl in hun hoofd hebben. Smaken kunnen dan ook sterk verschillen. Omwille van deze reden hebben wij er van Nordic New voor gekozen om ons assortiment met design vazen zo uitgebreid mogelijk te maken. Onze design vazen zijn dan ook niet alleen verkrijgbaar in meerdere vormen, bovendien behoren ook diverse kleuren tot de opties. Wat bijvoorbeeld te denken van de Muuto Silent Vase die niet alleen verkrijgbaar is in het groen, maar ook in het roze? Of de wat chique Menu vaas Echasse.  Welke stijl de design vaas van uw keuze precies dient te hebben en welke kleur u ook in gedachten heeft, het is allemaal mogelijk hier bij Nordic New!

Zoveel meer uitstraling dan een gewone vaas

Veel mensen stellen zich de vraag waarom ze er nu precies voor zouden moeten kiezen om een design vaas te bestellen. Een gewone vaas kan toch ook prima volstaan? Dat is uiteraard zo, alleen moet het gezegd dat een design vaas toch op vlak van uitstraling een behoorlijk stuk aantrekkelijker is. Uw bloemen komen in een design vaas dan ook ongetwijfeld veel beter tot hun recht waardoor ze ook veel meer aandacht naar zich toe zullen trekken. Dat is niet alleen leuk voor u als eigenaar van de woning, ook uw gasten zullen er ongetwijfeld van genieten. Omwille van deze reden alleen al is kiezen voor een design vaas dan ook altijd een goed idee.

Bestel uw design vaas vandaag nog!

Zou u die ene ruiker prachtige bloemen ook graag in een mooie design vaas willen zetten? Dat kan! Wij van Nordic New maken het voor onze klanten mogelijk om de meest prachtige design vazen te bestellen tegen een prijs die u waarschijnlijk nooit eerder voor mogelijk had durven houden. Dat is evenwel nog niet alles. Voor welke design vaas u uiteindelijk namelijk ook kiest, u zult merken dat deze ten allen tijde in zowel Nederland als België wordt geleverd zonder dat er verzendkosten voor in rekening worden gebracht vanaf €50.

Lees meer
})(document);