Pagina 1 van 3

NORTHERN

Het merk Northern werd geboren in de studio's van Northern. We combineren schoonheid met functionaliteit en geven de voorkeur aan natuurlijke materialen en echt vakmanschap. Meubels en interieur accessoires passen precies bij wat we doen, waardoor we onze karakteristieke stijl op een geheel nieuwe schaal kunnen uitdrukken.

Northern's debuut collectie is eenvoud op zijn best, uiteengezet in gestroomlijnde ontwerpen die leuk zijn om te combineren en gemakkelijk te botsen en contrasteren. Gerookt hout, schemerkleuren en sterke silhouetten creëren ingetogen gemoedstoestanden, terwijl subtiele geometrie en klassieke gevoeligheden een elegante toets toevoegen. Bij Northern zien ze het  het interieur als een flexibele, creatieve ruimte en maken multifunctionele producten die zowel in stijl als in geest verenigd zijn.

De creatief bereik reikt verder dan het Noorse erfgoed om te voldoen aan de moderne behoefte aan ontspannen, luxe en de allernieuwste coolheid. De ontwerpen van Northern kunnen energie geven en inspireren, een ontspannen sfeer creëren of het decor vormen voor een rustgevende achtergrond. Ontworpen met de potentie om elke setting uniek te maken, voegen Northern's producten sfeer toe terwijl ze een nieuwe visie voor Scandinavische stijl onthullen.

Lees meer
})(document);