Pagina 1 van 9

LOUIS POULSEN

Het merk Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense producent van verlichting die voortkomt uit de Scandinavische ontwerptraditie waarin de vorm de functie volgt. De functie en het ontwerp van de producten zijn erop afgestemd om het ritme van het daglicht te volgen en te ondersteunen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel. Elk ontwerp begint en eindigt met licht.

 

Bij Louis Poulsen geloven ze in gepassioneerd vakmanschap waarmee verlichting van hoge kwaliteit wordt geproduceerd en ontwerpen producten die aangenaam zijn voor het oog en voor het licht.

 

In nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell, heeft het merk Louis Poulsen zich bewezen als één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architectonische en decoratieve verlichting. De producten, die vaak niet in te delen zijn in traditionele productcategorieën, kunnen zowel in professionele omgevingen als thuis worden gebruikt, en zowel binnen als buiten.

 

De filosofie van het bedrijf is:

We maken gebruik van eenvoudig en mooi ontwerpen. Ons doel is het creëren van een prettige sfeer die een positieve invloed heeft op mensen en ruimten.

We gebruiken design om licht vorm te geven!

Lees meer
})(document);