Pagina 1 van 4

DESIGN SPIEGELS

Design spiegels, overal in huis te gebruiken

Steeds vaker wordt er voor gekozen om niet alleen in de badkamer, maar ook in andere kamers in huis een spiegel te hangen. U kunt er als eigenaar van de woning op dit vlak voor kiezen om gebruik te maken van een gewone spiegel, maar het is toch zoveel leuker wanneer ze niet alleen een praktische, maar ook een visuele functie heeft. Uiteindelijk komt niet alleen u, maar bijvoorbeeld ook uw bezoek in aanraking met dit onderdeel van uw interieur. Design spiegels zijn hier bij Nordic New verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen wat er voor zorgt dat ze werkelijk in eender welk interieur tot hun recht komen. Bent u voor uw huis ook nog op zoek naar leuke design spiegels die aangekocht kunnen worden tegen een interessante prijs? Bestel ze dan vandaag nog hier bij Nordic New!

Design spiegels in verschillende stijlen

De design spiegels die in het assortiment hier bij Nordic New zijn terug te vinden beschikken over een zeer uiteenlopend design. De Muuto Framed Mirror is bijvoorbeeld een unieke spiegel die ongetwijfeld zal opvallen in uw interieur. Bent u op zoek naar een echt grote spiegel die beschikt over een adembenemend design? Wat dan te denken van bijvoorbeeld de Asplund Tati Mirror Large? Of misschien is de SMD Design Pas Spiegel Eiken wel iets meer voor u? Welke van de verschillende design spiegels u uiteindelijk uit ons assortiment ook zult kopen, u zult steeds kunnen vaststellen dat ze over een uitmuntende uitstraling beschikken waardoor u er gedurende een zeer lange tijd genot van zult ondervinden. Ook design spiegels bestellen? Ontdek dan vandaag nog het assortiment met uitzonderlijke spiegels hier bij Nordic New!

Onze design spiegels komen bewonderen?

Bent u een beetje bang dat de design spiegels die u wenst te bestellen stuk zullen raken tijdens het verzenden? Of wilt u de spiegels liever eerst even in het echt komen bewonderen? Dat is mogelijk. Wij van Nordic New hebben immers niet uitsluitend een webwinkel, daarnaast kunt u onze design artikelen ook komen bewonderen in Bleiswijk gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw design spiegels zonder enige twijfel aan alle verwachtingen zullen weten te voldoen. Aarzel dan ook niet langer en kom onze showroom in Bleiswijk ontdekken!

Haal ook uw design spiegel nu in huis!

Bent u er ook wel van overtuigd dat een design spiegel over een aanzienlijk grotere meerwaarde beschikt in vergelijking met een gewone, standaard spiegel? Wilt u daarom eveneens één van de verschillende design spiegels uit ons assortiment bestellen? Dat kan! Niet alleen garanderen wij onze klanten op dit vlak de best mogelijke aankoopprijs, bovendien wordt uw bestelling ook nog eens volledig gratis geleverd v.a €50 en dat in zowel Nederland als België. Op deze manier wordt voorkomen dat verzendkosten het prijskaartje van de door u aangekochte design spiegel nodeloos verhogen.

Lees meer
})(document);