NORTHERN Ombre tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Door het "blad" aan te passen kan het licht naar wens worden gericht en zo een steeds wisselende sfeer in de ruimte creëren.

Lees meer
€329,00
INCLUSIEF BTW

NORTHERN Ombre tafellamp

Ombre Tafellamp.

De Ombre tafellamp van het Noorse Northern valt op door zijn luchtige, lichte uitstraling. Een smalle cilinder, die de lichtbron draagt, dient als basis. Daarboven is de opening, die bijna lijkt op de vorm van een blad en het licht van onderaf reflecteert. Door het scherm (blad) aan te passen kan het licht naar wens worden gericht en zo een steeds wisselende sfeer in de ruimte creëren.

Het scherm vangt het licht op en reflecteert het zacht en diffuus op de omliggende oppervlakken. Hierdoor ontstaat een aangename achtergrondverlichting. Als je ontwerper Antoine Rouzeau vraagt naar zijn inspiratie voor de Ombre tafellamp, zal hij uitleggen dat er slechts twee inspiratiebronnen waren: licht en schaduw.

De Ombre tafellamp is gemaakt van gepowder-coat staal. En is uitgerust met een GU 10 fitting waarvoor het gebruik van een  LED lamp wordt aanbevolen. De lichtintensiteit kan individueel worden ingesteld via een dimmer op de kabel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);