HAY MARSELIS TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Marselis tafellamp kenmerkt zich door zijn elegantie en minimalistische ontwerp.

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

HAY MARSELIS TAFELLAMP

HAY Marselis Tafellamp.

De tafellamp Marselis van het Deense Hay is een ontwerp van Kaschkasch. Marselis is gekenmerkt door zijn elegantie en minimalistische ontwerp.De hele serie bestaat uit vloer- en tafellampen, vervaardigd uit de materialen staal en aluminium, en voorzien van een poedercoat afwerklaag . De poedercoat is verkrijgbaar in de kleuren soft zwart, khaki groen en soft grijs.

Het armatuur is voorzien van geïntegreerd LED wat u verzekert van 25,000 uren licht! De LED-verlichting is verwerkt in een platte schijf en is vervaardigd uit een omhulsel van een polycarbonaat. Dit is een stevig, hard en helder transparant materiaal dat, in tegenstelling tot de meeste andere kunststoffen, hoge temperaturen aankan.

Naast het veilige en hittebestendige materiaal, is de schijf ook draaibaar! U kunt zelf de richting van de lamp bepalen waardoor u kunt wisselen tussen direct en indirect licht. Naast de lichtstand bepalen kunt u ook de lichtsterkte bepalen middels de geïntegreerde touch dimmer schakelaar.

De Marselis tafellamp van Hay heeft een afmeting van 10 centimeter breed, 38 centimeter hoog en 20 centimeter diep. Het snoer is 200 centimeter lang en is bij alle varianten in de kleur zwart.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen