LOUIS POULSEN YUH LED TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Alle lampen uit de Yuh serie hebben een kap die kan worden gedraaid, gekanteld, verhoogd en verlaagd via de verticale voet.

Lees meer

€560,00 €504,00

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN YUH LED TAFELLAMP

De Yuh-tafellamp is een ontwerp van GamFratesi voor het Deense Louis Poulsen, en maakt deel uit van een verzameling moderne lichten die opvallen vanwege hun eenvoudige en veelzijdige ontwerp. De naam Yuh is de fonetische vorm van 'jij' en verwijst naar de mogelijkheid van de gebruiker om de lampen aan te passen aan persoonlijke wensen en behoeften.

Alle Yuh-lampen hebben een kap die kan worden gedraaid, gekanteld, verhoogd en verlaagd langs de verticale voet/standaard. Ze schijnen een bundel van verblindings vrij licht naar beneden en een stookje omgevingslicht naar boven. Wat meer is, de Yuh-lampen zijn dimbaar en hebben een timer-functie - ze kunnen worden aangepast om uit te schakelen in 4 of 8 uur. De lichtbron is een ingebouwde LED-module.

Diameter voet: 20 cm. / hoogte 61 cm.

Lichtbron; is vast 10W LED 2700K / geïntegreerde schakeldimmer.

Bio GamFratesi:

Studio GamFratesi werd in 2006 opgericht door de Deense architect Stine Gam (geboren 1975) en de Italiaanse architect Enrico Fratesi (geboren 1978). De studio is gevestigd in Kopenhagen, hoewel Gam en Fratesi voortdurend heen en weer reizen tussen Italië en Denemarken voor ontwikkeling en onderzoek van nieuwe projecten. GamFratesi heeft onder andere meubels en verlichtingsarmaturen ontworpen voor Louis Poulsen, Gubi, Hay, Fritz Hansen en Skultuna.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen