NORTHERN LIGHTING BALANCER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Northern design Balancer vloerlamp wordt gevormd door strakke, architecturale lijnen .

Lees meer
€815,00
INCLUSIEF BTW

NORTHERN LIGHTING BALANCER

NORTHERN DESIGN BALANCER VLOERLAMP

Ontwerp van Yuue Design Studio

De Menu balancer vloerlamp heeft een verbluffende combinatie van licht, geometrie en stijl. Gevormd door strakke, architecturale lijnen en klassieke geometrische vormen.

Balancer is een echte blikvanger in zowel functie als vorm. Vakkundig vervaardigd in zwart, powder coated staal, biedt deze vloerlamp een verbluffende combinatie van licht, geometrie en stijl. Gevormd door strakke, architecturale lijnen en klassieke geometrische vormen, is de Balancer uniek interactief.

Vervaardigd in de vorm van een cilinder, verankert een zware basis de structuur stevig aan de vloer, terwijl de beweging van de schaduw een tegengewicht vormt voor het frame. Met een draai aan een draaiknop gaat de kap omhoog om licht over de omgeving te werpen, of u draait deze naar beneden om de lamp naar de vloer te richten. De helderheid van de Balancer is zowel diffuus als direct, waardoor een zorgvuldige balans tussen atmosfeer en omgevingslicht wordt gecreëerd.

Het uitgangspunt met het ontwerp; de vorm van een cilinder, deze is verankert aan een zware voet, in de beweging vormt deze een contragewicht voor de lamp. Met een simpele draai gaat de kap omhoog voor meer omgeving s light of draai deze naar beneden en de lamp wordt een "downlighter".

De helderheid van de Balancer is zowel diffuus als direct, waardoor een zorgvuldige balans tussen atmosfeer en omgevingslicht wordt gecreëerd.

De hoogte varieert van 98 / 170 cm. Fitting E27.

De lichtbron van de Balancer Vloerlamp is een 8 Watt LED lichtbron, wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K en komt overeen met mooi warm licht in uw interieur. De lamp heeft een zwart snoer van 200 cm. en is uitgerust met een zwarte dimmer.

De lamp zelf is mat zwart en gemaakt van stevig staal.

Over Yuue Design Studio:

Ontwerpers Weng Xinyu en Tao Haiyue zijn geboren in China, maar wonen en werken tegenwoordig in Duitsland. Het duo studeerde design aan de Bauhaus-universiteit in Weimar voordat ze hun studio in Berlijn vestigden. Samen ontwerpen Weng en Tao meubels, verlichting, interieur accessoires en kantoorproducten voor fabrikanten over de hele wereld.

Veel van hun producten worden gekenmerkt door interactiviteit, ontworpen om consumenten op onverwachte manieren te betrekken bij het leggen van verbindingen met de geest, het lichaam en de emoties van de gebruiker. Het tijdschrift Architectural Digest noemde Yuue als een van de topontwerpers in Duitsland, waaronder ze in een lijst van 50 ontwerp studio's die in het hele land zijn geselecteerd. Naarmate het duo originele en innovatieve producten blijft maken, zullen er zeker meer prijzen worden gewonnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen