GRAYPANTS CHRONA VERTICAL HANGLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Een stijlvolle verticale hanglamp van Greypants geïnspireerd op de gasvormige ringen rond sterren, ook mooi in een bundel van meerdere boven uw eettafel.

Lees meer

€545,00 €490,00

INCLUSIEF BTW

GRAYPANTS CHRONA VERTICAL HANGLAMP

GRAYPANTS CHRONA VERTICAL HANGLAMP.

De Chrona vertical van Graypants is een slanke en stijlvolle messing lamp die een imitatie geeft van de schitterende sterren in ons heelal en de gasvormige ringen rond deze sterren. Het licht van de lamp komt uit de twee gesponnen messing schalen die verbonden zijn door een transparante acrylstrip waardoor het licht straalt, en er haast een magisch effect ontstaat!

De Chrona licht collectie is verkrijgbaar in een  horizontale (Chrona H) en verticale (Chrona V) hanglamp, evenals een tafellamp en een wandlamp, deze zijn verkrijgbaar in zowel messing als chroom-staal en komt in drie afmetingen: de kleinste heeft een diameter van 14 centimeter (4 Watt), de middelste 24 centimeter (9 Watt) en de grootste heeft een diameter van maar liefst 42 centimeter (17 Watt). Deze worden standaard geleverd met een snoer van 2 meter. (Deze kunnen ook eventueel met een snoer van 5 meter op aanvraag).

Als deze lampen geclusterd worden ontstaat er een verbluffend effect, plots is er een eigen sterrenhemel ontstaan in uw kamer om van te genieten.

Product Kenmerken:

Afmetingen: Chrona V Dish 6: Ø 14 x H 14 x B 5 cm. -  Chrona V Dish 10: Ø 24 x H 24 x B 6 cm. -Chrona V Dish 17: Ø 42 x H 42 x B 7 cm.


Gewicht: Chrona V Dish 6: 0,87 kg. - Chrona V Dish 10: 1,57 kg. - Chrona V Dish 17: 3,56 kg.
Materiaal: messing, diffuser van acryl.
Aanbevolen lamp (inbegrepen!): 1 x 220 V - voor Chrona V Dish 6: 4 W LED - voor Chrona V Dish 10: 9 W LED - voor Chrona V Dish 17: 17 W LED
Kleurtemperatuur: 2700K
Kabelset: zwart 2 m snoer (5 m beschikbaar op aanvraag)
Plafondkap: zwart powder coated Ø 13 cm.
Onderhoud: reinigen met een droge stofdoek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);