GRAYPANTS CHRONA HORIZONTAL HANGLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Een stijlvolle hanglamp met warm wit led licht geïnspireerd op de gasvormige ringen rond de sterren in het universum, mooi in een groepje boven uw tafel.

Lees meer

€545,00 €490,00

INCLUSIEF BTW

GRAYPANTS CHRONA HORIZONTAL HANGLAMP

GRAYPANTS CHRONA HORIZONTAL HANGLAMP.

De Chrona van Graypants is een slanke en stijlvolle messing lamp die een imitatie geeft van de schitterende sterren in ons heelal en de gasvormige ringen rond deze sterren. Het licht van de lamp komt uit de twee gesponnen messing schalen die verbonden zijn door een transparante acrylstrip waardoor het licht straalt, en een haast magisch effect ontstaat!

De Chrona-licht collectie is verkrijgbaar in een  horizontale (Chrona H) en verticale (Chrona V) , evenals een tafellamp en een muurlamp, deze zijn verkrijbaar in elk messing of chroom-staal en in drie afmetingen: de kleinste heeft een diameter van 14 centimeter (4 Watt), de middelste 24 centimeter (9 Watt) en de grootste heeft een diameter van maar liefst 42 centimeter (17 Watt). Deze worden standaard geleverd met een snoer van 2 meter. Deze kan ook met een snoer van 5 meter op aanvraag.

Als deze lampen geclusterd worden ontstaat er een verbluffend effect , en er is een eigen sterrenhemel ontstaan.

Kenmerken:

Afmetingen: Chrona V Dish 6: Ø 14 x H 14 x B 5 cm / Chrona V Dish 10: Ø 24 x H 24 x B 6 cm / Chrona V Dish 17: Ø 42 x H 42 x B 7 cm
Gewicht: Chrona V Dish 6: 0,87 kg / Chrona V Dish 10: 1,57 kg / Chrona V Dish 17: 3,56 kg
Materiaal: messing, diffuser strip van acryl
Aanbevolen lamp (inbegrepen): 1 x 220 V - voor Chrona V Dish 6: 4 W LED / voor Chrona V Dish 10: 9 W LED / voor Chrona V Dish 17: 17 W LED
Kleurtemperatuur: 2700K (warm wit licht)
Kabelset: zwart 2 m snoer (5 m beschikbaar op aanvraag)
Plafonkap: zwart powder coated Ø 13 cm.
Onderhoud: reinigen met een droge stofdoek

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);