HAY PC PORTABLE TAFELLAMP
HAY PC PORTABLE TAFELLAMP
Deze portable lamp, een gebruiksvriendelijke lampje die zichzelf als het ware ‘blend’ in zowel het het interieur als exterieur.

€69,00

Informatie
WASTBERG VAN SEVEREN W111T
WASTBERG VAN SEVEREN W111T
Van Severen W111T, een voorbeeld van minimalistische design.

€550,00

Informatie
VITRA LAMPE DE BUREAU BUREAULAMP
VITRA LAMPE DE BUREAU BUREAULAMP
Deze tafel - bureaulamp van Vitra is gemaakt van gebogen plaatstaal en de lichtbron bevindt zich diep in de kap waardoor deze mooi indirect licht geeft.

€249,00

Informatie
MUUTO TIP BUREAULAMP
MUUTO TIP BUREAULAMP
Tafel of bureau lamp gemaakt van aluminium.

€269,00

Informatie
MUUTO BEAM TAFELLAMP
MUUTO BEAM TAFELLAMP
Een cilindervormige tafellamp van aluminium, van ontwerper Tom Chung, en kan aan beide kanten een lichtstraal produceren. Deze design lamp heeft ook een ingebouwde dimmer.

€199,00

Informatie
HAY PC DOUBLE ARM BUREAU LAMP
HAY PC DOUBLE ARM BUREAU LAMP
De lamp heeft een zeer functioneel ontwerp met een kop van polycarbonaat, aluminium zwenk arm en een ABS-basis, met verborgen gasveren die ervoor zorgen dat de armen en de kap de posties behouden waar ze ook worden gedraaid.

€249,00

Informatie
ANGLEPOISE TYPE 75 MINI METALLICS BUREAULAMP
ANGLEPOISE TYPE 75 MINI METALLICS BUREAULAMP
Bijzondere bureau lamp met een metallic koperen afwerking.

€160,00

Informatie
ANGLEPOISE DESK LAMP TYPE 75 MARGARET HOWELL
ANGLEPOISE DESK LAMP TYPE 75 MARGARET HOWELL
TYPE 75 MARGARET HOWELL BUREAULAMP, is iconische en tijdloos.

€185,00

Informatie
SALE FLOS TAB - T LED BUREAULAMP
FLOS TAB - T LED BUREAULAMP
De Flos Tab is een stijlvol, eigenzinnig design voor functionele en energiezuinige verlichting

€290,00 €260,00

Informatie
MUUTO CONTROL TAFELLAMP
MUUTO CONTROL TAFELLAMP
Muuto Control tafel Lamp, met dimmer ineen van Taf Studio. Een stoere en handige lamp voor elke donkere plek in uw huis, past in elke woonstijl en komt in 4 neutrale kleuren om lang van te genieten.

€149,00

Informatie
MUUTO LEAF TAFELLAMP
MUUTO LEAF TAFELLAMP
Muuto Leaf tafellamp, inclusief ingebouwde dimmer.

€249,00

Informatie
SALE TOM DIXON BEAT TAFELLAMP
TOM DIXON BEAT TAFELLAMP
Tom Dixon Beat Table is inzetbaar in elke ruimte, op elke tafel en op elk bureau, waar deze tafellamp zal zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.

€550,00 €495,00

Informatie
*INCLUSIEF BTW
Pagina 1 van 3

DESIGN BUREAU LAMPEN

Een prachtige design bureaulamp voor op uw bureau

Wanneer u vaak 's avonds laat nog aan het werk bent is het lang niet altijd even interessant om de gewone verlichting aan te doen. Dit geldt eveneens voor donkere dagen, maar toch spreekt het voor zich dat u in alle comfort in staat moet zijn om uw werk uit te voeren aan uw bureau. Het aanschaffen van een design bureaulamp is wat dat betreft altijd een goed idee.

Een dergelijke bureaulamp ziet er namelijk niet alleen fantastisch uit, daarnaast zorgt ze voor precies die hoeveelheid licht die u nodig heeft om uw werk op zo efficiënt mogelijke wijze af te kunnen ronden. Bent u eveneens op zoek naar een mooie design bureaulamp voor thuis of voor in uw bedrijf? In dat geval hebben wij hier bij Nordic New precies dat wat u zoekt!

De unieke uitstraling van een design bureaulamp

Uiteraard kunt u opteren voor een standaard bureaulamp die niet over een uitgesproken design beschikt, maar u dient zich de vraag te stellen of dat wel zo interessant is. Een kwalitatieve bureaulamp beschikt namelijk steevast over een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waardoor u er heel wat jaren lang van gebruik zult kunnen maken.

Eén keer iets meer investeren in een echt mooie design bureaulamp is wat dat betreft altijd interessant te noemen. Op deze manier beschikt u meteen over een design bureaulamp waar uw bezoekers naar zullen opkijken en bovendien zult u merken dat ze werkelijk een zeer mooie, visuele meerwaarde vormt voor uw kantoor. Dit zijn alvast enkele goede redenen waarom kiezen voor een design bureaulamp ook voor u zeer interessant kan zijn.

Keuze uit verschillende design bureaulampen

De ene bureaulamp is als vanzelfsprekend de andere niet. Wanneer u er bovendien voor kiest om een design bureaulamp aan te schaffen zult u ongetwijfeld een bepaalde voorkeur hebben voor de uitstraling waar een dergelijke lamp over dient te beschikken.

Om zo optimaal mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten hebben we er voor gekozen om een zeer divers en uitgebreid assortiment samen te stellen boordevol met de meest prachtige design bureaulampen die er op de markt zijn terug te vinden, zoals Tom Dixon, Muuto, Anglepoise, en Hay. Naar welke uitstraling u met andere woorden voor uw design bureaulamp ook op zoek bent, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u ze aankoopt hier bij Nordic New!

Ook een design bureaulamp bestellen?

Eén blik werpen op ons assortiment met design bureaulampen is voor het merendeel van onze bezoekers reeds voldoende om overtuigd te raken van de sublieme uitstraling waar een design bureaulamp over beschikt.

Indien u er voor kiest om een design bureaulamp te bestellen hier bij Nordic New verzekeren we u bovendien niet uitsluitend van een echt mooie lamp voor uw bureau, daarnaast kan ze ook nog eens worden aangekocht tegen een uiterst interessante prijs waardoor een bureaulamp met een uitmuntend design ook op financieel vlak voor iedereen tot de mogelijkheden behoort!

Lees meer