MUUTO Twine kussen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Met zijn verfijnde en moderne uitstraling heeft het Twine sierkussen een uitnodigend karakter met een opvallende gebreide kiezels patroon, gecombineerd met de zachtheid van het materiaal namelijk baby lama-wol.

Lees meer
€229,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Twine kussen

MUUTO TWINE SIERKUSSEN.

Ontwerp van textiel ontwerpster Aiayu.

Het Twine kussen van Muuto heeft een hoog aaibaar gehalte door de structuur van gebreide kiezeltjes aan het oppervlak.

De buitenste laag van het Layer Kussen is gemaakt van 100% wol, afkomstig van baby-lama’s uit La Paz, Bolivia. Aan de binnenzijde is het kussen voorzien van 100% katoenen hoes met een vulling van veren (50%) en poly fiber (50%).

Het zachte Twine sierkussen is verkrijgbaar in twee afmetingen 60 en 80 cm. en in twee kleur varianten, beide zijn rechthoekig, deze zijn ook perfect met elkaar te combineren.

Kleuren: beige-grijs, donkergrijs

Materiaal: 100 % lama wol - Afmeting Lengte: 60 cm. Breedte: 40 cm. of Lengte: 80 cm. Breedte: 50 cm.
Binnenhoes: 100% katoen.Vulling: 50% veren, 50% polyester.

Over de ontwerpster:

Aiayu is een duurzaam merk in Kopenhagen. Aiayu werkt vanuit de overtuiging dat de oorsprong, het duurzame karakter en de milieu-impact van een product net zo belangrijk is als de visuele esthetiek, en creëert tijdloos moderne objecten voor het dagelijks leven.

Over hun ontwerpfilosofie

"Ons werk is gebaseerd op een streven naar kwaliteit en ware schoonheid, door dingen te ontwerpen die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant mooi zijn, en dingen te maken die hun schade aan het milieu verminderen en op een ethische manier worden geproduceerd verantwoordelijk voor de mensen die ze maken. "

Over Scandinavisch design

"We zien dat nieuw Scandinavisch design een verlangen naar het verleden weerspiegelt; teruggaan naar de natuur, dingen met de hand maken en producten ontwerpen die voorbij rages en trends gaan."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);