MUUTO Ample deken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De nieuwe Ample Throw van Muuto , gemaakt van baby lama wol uit Peru. Heerlijk zacht en zeer goede kwaliteit.

Lees meer
€405,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Ample deken

MUUTO AMPLE PLAID

Ontwerp van Aiayu, bekende ontwerpster van kwaliteits producten in Scandinavie.

Een nieuw zacht en decoratief kleed van Muuto, de Ample Throw. De Ample Throw geeft een heerlijk comfort en warmte door het gebruik van baby Lama wol uit Peru. Duurzaam gemaakt in fabrieken met minder water verbruik voor de kleur, en geproduceerd door volwassen arbeiders.

De Ample Throw is niet alleen comfortabel maar ook zeer decoratief door de mooie zware kwaliteit, het kleed staat prachtig op uw zitbank of fauteuil.

De afmeting is 160 x 130 cm.

Over de ontwerpster:

Aiayu is een duurzaam merk in Kopenhagen. Aiayu werkt vanuit de overtuiging dat de oorsprong, het duurzame karakter en de milieu-impact van een product net zo belangrijk is als de visuele esthetiek, en creëert tijdloos moderne objecten voor het dagelijks leven.

Over hun ontwerpfilosofie:

"Ons werk is gebaseerd op een streven naar kwaliteit en ware schoonheid, door dingen te ontwerpen die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant mooi zijn, en dingen te maken die hun schade aan het milieu verminderen en op een ethische manier worden geproduceerd verantwoordelijk voor de mensen die ze maken. "

Over Scandinavisch design:

"We zien dat nieuw Scandinavisch design een verlangen naar het verleden weerspiegelt; teruggaan naar de natuur, dingen met de hand maken en producten ontwerpen die voorbij rages en trends gaan."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);