STADLER FORM Otto ventilator

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
Een oogstrelend ontwerp dat geldt zeker voor de Otto ventilator, door het gebruik van mooie en verschillende materialen.

Lees meer
€179,00
INCLUSIEF BTW

STADLER FORM Otto ventilator

Stadler Form Otto ventilator.

Stadler is specialist op het gebied van luchtreiniging en ventilatoren en maakte al naam met het allereerste product, de luchtbevochtiger Fred. Deze stal de show tijdens de Parijse beurs Maison et Objets, waar het de Prix des Découvertes in de wacht sleepte. Met het apparaat liet Stadler Form dat juist op het gebied van lucht reinigings apparatuur vorm en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Inmiddels is het merk toonaangevend op het gebied van hoogwaardige technologie gecombineerd met design. 


Qua design geldt dat zeker voor de otto ventilator. Deze valt op door zijn industriële uiterlijk. De aluminium ventilator heeft een opvallende houten behuizing. Dit is afkomstig van de Afrikaanse sapele boom en lijkt op mahoniehout. De ventilator heeft drie standen voor ruimtes tot 100 m³, waarmee hij zorgt voor een verkoelend briesje of een aanzwellende storm op echt hete zomerdagen. De ventilator leunt rustig achterover en heeft aan de voorzijde in totaal vier pootjes: twee kortere en twee langere, zodat u de ventilator in hoogte kunt verstellen. 

Afmeting: Lengte: 35 cm Breedte: 24 cm Hoogte: 37.6cm

Eenvoudige reiniging van ventilatorbladen

Geluidsniveau is 42 /60 dB .

2 jaar garantie.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);