STADLER FORM STADLER FORM LEO 3D VENTILATOR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Heeft u volledige verfrissing nodig? Precies de juiste baan voor de Leo. Dankzij innovatieve 3D-oscillatie zorgt hij in een mum van tijd voor een optimale luchtverdeling.

Lees meer
€119,00
INCLUSIEF BTW

STADLER FORM STADLER FORM LEO 3D VENTILATOR

Stadler Form 3D Leo Ventilator. 

Heeft u volledige verfrissing nodig? Precies de juiste baan voor Leo. Dankzij innovatieve 3D-oscillatie zorgt hij in een mum van tijd voor een optimale luchtverdeling. De Leo ventilator oogt modern en is geluidsarm. Het laat de luchtstroom zowel verticaal (-5 ° tot 85 °) als horizontaal in de kamer circuleren - met een windafstand tot 8 meter, zodat iedereen in de kamer een koel briesje krijgt. Hoe ver de 3D-luchtcirculatie pomp naar links en rechts zwenkt, kan individueel worden ingesteld (hoeken van 60 °, 90 ° of 180 °). Deze lucht circulator is geschikt voor een tafel of vloeropstelling.

Of het nu op de grond of op tafel is, Leo is mobiel, heeft weinig vloeroppervlak nodig en ziet er ook nog eens prachtig uit. Met het praktische handvat van synthetisch leer kan hij gemakkelijk op de gewenste plek worden geplaatst. Van een zeer stille, lichte bries tot sterke windstoten: Leo biedt vier verfrissende snelheidsniveaus, de juiste voor elke behoefte. Hij scoort ook met intelligente functies zoals de 1-7-urentimer, een modus voor een natuurlijke bries en een afstandsbediening die met een magneet aan de zijkant van het apparaat is bevestigd. Leo is veel meer dan alleen een fan. Het is de ideale partner voor een allround aangenaam binnenklimaat - zowel in de zomer als in de winter.

Capaciteit: tot 617 m³ / h
Horizontaal: -5 ° - 85 °
Verticaal: 60 °, 90 ° of 180 °
geïntegreerde timer (1-7 uur)
4 vermogensniveaus
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);