PHOLC Romb 48 tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Pholc Romb tafellamp van designer Broberg & Ridderstrale is een opvallend en modern ontwerp die zeker in het oog springt, waar deze lamp ook staat.

Lees meer
€695,00
INCLUSIEF BTW

PHOLC Romb 48 tafellamp

Pholc Romb 48 tafellamp.

Deze tafellamp is echter eigenlijk veel gedetailleerder dan het op het eerste gezicht lijkt: het oppervlak is versierd met een delicate, golvende textuur die een mooi contrast vormt met de precisie van de vorm van de lamp. Ontwerpers Mats Broberg en Johan Ridderstråle zeggen dat ze het idee hebben gekregen van golfkarton, dat ze vaak gebruiken bij het maken van architectonische modellen.

In de geometrie wordt de vierhoekige vorm van Romb een ruit genoemd, waarbij alle vier de zijden hetzelfde meten. De ongebruikelijke vorm geeft Romb een opvallende verschijning, maar is tegelijkertijd een praktische oplossing: de vorm maakt de armatuur slanker, zodat ze zelfs op een smallere plank of vensterbank past. De lamp is zowel een uplichter als downlighter en straalt een indirecte gloed uit, die tevens de fascinerende geometrie van de lamp benadrukt. 

Materiaal:Aluminium, PVC
Kleur: cumin / off white
Breedte 39 cm Hoogte 48 cm Diepte 20 cm.
Lampfitting:E27
Lichtbron:9W LED (inbegrepen)
Kleurtemperatuur:3000 K.

De ontwerpers,

Broberg & Ridderstråle is een ontwerp- en architectuurstudio opgericht door Mats Broberg en Johan Ridderstråle. Beiden zijn interieurarchitecten en ontwerpers en beiden zijn afgestudeerd aan de Konstfack University College of Arts, Crafts and Design, Zweden, in 2006. Mats Broberg en Johan Ridderstråle zijn creatieve denkers en zijn gevestigd in Stockholm, Zweden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);