NORTHERN OBLONG BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Oblong bank werd in 2018 door de ontwerper Mario Tsai voor het Noorse Northern ontworpen.

Lees meer
€1.645,00
INCLUSIEF BTW

NORTHERN OBLONG BANK

NORTHERN OBLONG 2 ZITS BANK.

Een ontwerp van Mario Tsai

Het design van deze twee zitter wordt gekenmerkt door ovale vormen en minimalistische belijning.De rugleuning en zitgedeelte zijn qua ontwerp perfect in balans. Het lichtgewicht frame is stevig en stabiel en geeft de finishing touch aan dit stijlvolle zitmeubel. De designbank met licht achteroverleunende rugleuning biedt het comfort van een lounge stoel en maar is slanker en eleganter dan een grote sofa. 

Gevormd door twee gestoffeerde langwerpige vormen en ondersteund door een lichtgewicht, minimalistisch frame, combineert de langwerpige twee zits bank eenvoud en stijl. De gestoffeerde zitting en rugleuning van Oblong bieden het supergrote comfort van een ligstoel, terwijl ze lichter en slanker zijn dan een overvolle stoel. De vloeiende vorm en het geometrische profiel van de bank lijken op vormen die typischer zijn voor hedendaagse kunst dan meubeldesign.

De bank is ontworpen met een open basis waardoor licht erdoorheen komt, waardoor Oblong de ruimte kan vullen zonder deze te lijken te verdringen. Hoewel licht en comfortabel, vormt het frame van de bank een stabiele basis die het stevig op zijn plaats houdt.
De bank heeft een zekere luchtigheid waardoor deze wel de ruimt vult maar op ingetogen wijze.De afmetingen van de bank zijn breed 120 cm. / hoog van 73 cm. /  en diep 78 cm. De zithoogte is 30 cm.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren stoffen bekleding : Kvadrat Harald 3-192 / Brusvik 98 / Brusvik 33 / Brusvik 08. 

De bank is perfect te combineren met de Oblong lounge stoel, hierdoor ontstaat er een mooi harmonieus geheel.

♠ Artikel is aanwezig in onze showroom.

♠ Artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

Over de ontwerper Mario Tsai:

Mario is gevestigd in Hangzhou, China, maar zijn werk is wereldwijd aantrekkelijk. Mario heeft samengewerkt met lokale fabrikanten in China, Italië en Denemarken en bundelt nu de krachten met Northern om een bredere internationale markt te betreden.

Mario pioniert met een nieuwe benadering van interieurontwerp die hij omschrijft als ‘zacht minimalisme’. Daarmee bedoelt Mario dat meubels gestroomlijnd en ingetogen kunnen worden, maar ook zacht aanvoelen en tactiel van uiterlijk zijn. De prachtige lounge stoel die hij voor Northern heeft ontworpen, is al die dingen, en meer.

Mario onderzoekt momenteel manieren om design inclusiever te maken en nieuwe toepassingen te vinden voor materialen die het milieu respecteren en de samenleving als geheel aanspreken.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen