NEW WORKS Rise&Shine Spiegel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Doordat deze New Works decoratieve Rise&Shine wandspiegel aan een eiken katrol hangt, kan deze makkelijk versteld worden.

Lees meer
€395,00
INCLUSIEF BTW

NEW WORKS Rise&Shine Spiegel

New Works Rise & Shine wandspiegel - messing

De decoratieve New Works Rise & Shine spiegel van Hunting & Narud is een hele nieuwe kijk op wand spiegels, doordat deze aan een eikenhouten knop/ katrol hangt kan de spiegel met behulp van een messing gewicht op een hoogte worden versteld die het beste bij uw past - of, als er behoefte is aan een creatievere benadering artistiek uitgebalanceerd kan deze met gecreëerd worden. Een prachtige Scandinavische spiegel voor de badkamer, hal of in de woonkamer.


Materiaal: Eiken, messing, spiegel
Afmetingen: Hoogte 80 - 160 cm, diameter spiegel 45 cm.
Kleuren: Eiken, messing

2 jaar garantie.

Over de ontwerpers:

Hunting & Narud is een in Londen gevestigde ontwerpstudio, gerund door Amy Hunting en Oscar Narud, beiden afkomstig uit Noorwegen. Hunting heeft meubels en ruimtelijk ontwerp gestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Denemarken, en Narud studeerde aan het Royal College of Art in Londen. Hun ontwerpen komen voort uit combinaties van eerlijke materialen en eenvoudige, functionele vormen. Tot de klanten van Hunting & Narud behoren namen als New Works uit Denemarken en Tate Modern in Londen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);