MUUTO Post vloerlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Muuto Post vloerlamp is een innovatief modulair lichtontwerp met twee afzonderlijke lichtbronnen, met een sterk architectonisch voorkomen van Earnest Studio.

Lees meer
€595,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Post vloerlamp

Post vloerlamp.

Ontwerp van Earnest Studio.

De Muuto Post Floor Lamp is een innovatief modulaire vloerlamp, met grafische lijnen en vooruitstrevende opties. Door het gebruik van magnetische verbindingen, kunnen de individuele lampen naar behoeften worden gedraaid, herplaatst en gedimd.Zo kan je bijvoorbeeld de ene lamp gebruiken als leeslamp en de andere als sfeer naar de wand toe plaatsen.

De lamp is uitgerust met magnetische kabel clips om de snoeren op de stang vast te zetten.De clips zorgen dat de zichtbare snoeren altijd netjes rondom het frame lopen en niet in de weg hangen. Zoals gezegd wordt de post vloerlamp geleverd met twee verlichtingseenheden.

Een extra verlichtingseenheid kan erbij worden gekocht en aan de lamp worden toegevoegd door deze te verbinden met de power hub van de vloerlamp. Verbind de extra lamp door deze in de power hub te steken en dan op de stang te plaatsen en te positioneren.

Materiaal:
Base in powder coated staal. Verlichtingseenheid in powder coated magnesium met siliconen koord en opalen diffusor van acryl. Kabelclips in powder coated kunststof met magneet. Power hub in powder coated kunststof met PVC-kabel.

Reinigingsinstructies:
Reinig alleen met een zachte, droge doek. Schakel altijd de elektriciteitstoevoer uit voordat u dit gaat doen.

Over de ontwerper:

Earnest Studio is opgericht door de in Rotterdam geboren, in Rotterdam gevestigde ontwerper Rachel Griffin. Met een achtergrond in grafisch ontwerp produceerde ze vijf jaar lang tentoonstellingen en boeken voordat ze naar Nederland verhuisde om te gaan studeren aan de Design Academy te Eindhoven in 2007. Ze lanceerde haar eigen studio in 2012, met een focus op meubels, verlichting en accessoires.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);