HAY Mags Soft Low Arm 2,5 zits bank hallingdal 166

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De comfortable Mags soft bank is een minimalistisch ontwerp van Hay Studio en komt in veel losse modules waarmee je de perfecte bank kan creëeren.

Lees meer
€3.520,00
INCLUSIEF BTW

HAY Mags Soft Low Arm 2,5 zits bank hallingdal 166

HAY MAGS SOFT 2,5 ZITS BANK LOW ARMREST.

De zeer comfortabele Hay Mags Sofa soft is niet alleen perfect tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak zonder saai te zijn; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Bovendien gaat er nog een hele hoop schuil achter zijn mooie uiterlijk. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om heerlijk relaxen.

De Hay Mags sofa is uitvoerbaar in vele verschillende kleuren en stoffen. Zo kunt u uw Mags helemaal samenstellen naar uw eigen wensen. Verder zijn ook verschillende afmetingen waarin de bank verkrijgbaar is.

De Mags 2.5 seater bank zit zo lekker dat je uren de tijd kunt nemen om de kleur voor uw exemplaar te bepalen. In al deze kleuren en opstelling ziet hij er dan ook nog eens fantastisch uit. Deze bank kan echt alles dragen. Niet alleen kleuren, maar ook mensen. Want op de Mags 2.5 seater bank van Hay kun je best met meer dan drie personen terecht.

Afmetingen:

Breedte: 238cm
Hoogte: 67cm
Diepte: 103.5cm
Zithoogte: 37cm
Hoogte armleuning: 55cm
Hoogte rugleuning: 67cm


Materiaal Mags Sofa; Grenen, Textiel, Wol.

Product-Info

Gebruiksaanwijzing

Onderhoudaanwijzing 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);