HAY Mags 3-zits Bank combinatie 1 varianten

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De designers van Hay Studio hebben met dit design de perfecte bank ontworpen als het gaat om een simpel en strak design. Tot in de puntjes volmaakt en een lust voor het oog: de Hay Mags Sofa.

Lees meer
€4.100,00
INCLUSIEF BTW

HAY Mags 3-zits Bank combinatie 1 varianten

HAY MAGS 3 ZITS BANK

De zeer comfortabele Hay Mags Sofa is niet alleen perfect tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak zonder saai te zijn; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Bovendien gaat er nog een hele hoop schuil achter zijn mooie uiterlijk. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om heerlijk relaxen.

De Hay Mags sofa is uitvoerbaar in vele verschillende kleuren en stoffen. Zo kunt u uw Mags helemaal samenstellen naar uw eigen wensen. Verder zijn ook verschillende afmetingen waarin de bank verkrijgbaar is.

De Mags 2.5 seater bank zit zo lekker dat je uren de tijd kunt nemen om de kleur voor uw exemplaar te bepalen. In al deze kleuren en opstelling ziet hij er dan ook nog eens fantastisch uit. Deze bank kan echt alles dragen. Niet alleen kleuren, maar ook mensen. Want op de Mags 2.5 seater bank van Hay kun je best met meer dan drie personen terecht.

De zithoogte is 40 cm/ diepte 71.50.

De Mags Bank is verkrijgbaar met verschillende componenten in heel veel verschillende uitvoeringen en stoffen. Wij hebben enkele standaarduitvoeringen voor u beschikbaar gemaakt. Het gaat hier om de Hallingdal 130 stoffering van Kvadrat. Deze stof bestaat uit 70% wol, waaraan nog 30% viscose is toegevoegd voor de elasticiteit. Hallingdal 130 is voorzien van EU ecolabel ‘’The Flower’’. Er is een gemêleerde stof van verschillende grijstinten met een witte tint. 


Verkrijgbaar in de stofsoorten; stof groep 1; Linara, Olavi. stof groep 2 ; Steelcut, Steelcut trio, Hero, Melange nap, Pine, Lola, Ruskin. stof groep 3 ; Divina, Divina melange, Divina md, Rime, Tonus meadow, Tonus, Roden 4, stof groep 4 ; Hallingdal, Compound, Forest nap, Lila, Raas. stof groep 5 ; Sunniva, Coda, Sierra, California, Twill Weave, Balder. stof groep 6 ; Silk leather.

Materiaal Mags Sofa; Grenen, Textiel, Wol.

♠ made to order

♠-artikel wordt Full Service bij u thuis bezorgt.

Product-Info

Gebruiksaanwijzing

Onderhoudaanwijzing 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);