GUBI TS DESK BUREAU

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Gubi TS-collectie is ontworpen door het Deens-Italiaanse designduo GamFratesi voor het sterren restaurant The Standard in Kopenhagen.

Lees meer
€1.695,00
INCLUSIEF BTW

GUBI TS DESK BUREAU

GUBI TS DESK BUREAU

De Gubi TS bureau is een echt minimalistische en karaktervolle ontwerp, gemaakt van gerookt glas of marmeren tafelblad en een zwart stalen frame met kruisende spijlen.

De TS-collectie, een ontwerp van designers duo Gamfratesi en is oorspronkelijk ontworpen voor de entree- en lounge ruimtes van het met Michelin sterren bekroonde restaurant The Standard in Kopenhagen.

De ontwerpers haalden hun inspiratie voor het prachtige ontwerp uit de jaren 30-gebouw waarin het restaurant is gehuisvest. Een minimalistische bureau met een glazen of marmeren tafelblad staat op  slanke zwarte metalen poten met opvallende, kruisende spijlen als opmerkelijk detail.De Ts bureau staat door zijn luchtige en minimalistische uiterlijk mooi in uw werkkamer thuis of in een kantoorruimte.

De afmetingen zijn 127 x 67 x 75 cm. Het glazen of marmeren bovenblad is 120 x 60 cm. tafelblad dikte 1,2 cm. Tafelpoten dikte: 2,2 cm.Materiaal tafelblad: marmer of gerookt glas. Materiaal onderstel: gelakt staal.

De Gamfratesi design studio is opgericht in 2006 door de Deense architecte Stine Gam en de Italiaanse architect Enrico Fratesi. De studio bevindt zich in Kopenhagen, daarnaast reizen zij veel op en neer tussen Italie en Denemarken voor het doen van research van nieuwe aankomende projecten en ontwikkeling van nieuwe producten. Gamfratesi studio maakten al veel prachtige ontwerpen voor Gubi (o.a Beetle collectie), Hay (Silhouette Sofa), Skultuna, Louis Poulsen verlichting, Fritz Hansen o.a

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen