DESIGN HOUSE STOCKHOLM ARCO BUREAU EIKEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De unieke en moderne Design House Stockholm Arco bureau van ontwerper Chuck Mack staat op houten schragen als blikvanger! Een elegant en minimalistisch ontwerp met glazen tafelblad en een lade.

Lees meer
€1.035,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ARCO BUREAU EIKEN

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ARCO BUREAU EIKEN.

Ontwerp van Chuck Mack.

Dit bureau toont de inhoud van de lade, comfortabel als bureau, maar ook prachtig als display tafel. Het bureau wordt ondersteund door houten solide schragen, en heeft een gehard glazen werkblad met afgeronde hoeken die de inhoud van de lade zichtbaar maakt. Al eeuwenoud is het gebruik van houten schragen voor het dragen van veel gewicht en Chuck Mack bedacht dit tijdloos ontwerp als ode aan de functionele schragen, bij de Arco collectie is het zelfs de decoratieve blikvanger. Inmiddels is er een hele Arco collectie met tafels, salontafels en een bureau. De Arco collectie is stevig, modern en flexibel toepasbaar voor ieder modern interieur.

Materiaal: Eikenhout, gehard glas.

Afmetingen:

Schragen: W. 72 x D. 34 x H. 70 cm.
Frame & lade: W. 139 × D. 56 x H. 9 cm.
Tafelblad: W. 150 × D. 75 x H. 0,8 cm.

zie product sheet hier.

Over de ontwerper:

Chuck Mack is een Amerikaanse ontwerper die half-IJslands is en momenteel woont en werkt in Reykjavik. Chuck is autodidactisch ontwerper en timmerman en citeert Jack Kerouac om zijn ontwerpfilosofie uit te leggen: "De beste leraar is ervaring en niet vanuit een vervormd gezichtspunt".

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);