ARCHITECTMADE FJ BOWL SCHAAL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
3 werkdagen
De natuurlijke uitstraling van de bowl wordt gecreëerd door de unieke vorm en het karaktervolle teakhout dat als materiaal is gebruikt, een prachtig decoratief accent.

Lees meer
€249,00
INCLUSIEF BTW

ARCHITECTMADE FJ BOWL SCHAAL

ARCHITECTMADE FJ BOWL.

Ontwerp van Finn Juhl.

De FJ Bowl van Architectmade is een elegante schaal je met zijn natuurlijke uitstraling gecreëerd door de unieke vorm van de bowl en het teakhout dat als materiaal is gebruikt. Ontworpen door de Deense designlegende Finn Juhl in 1951, deze vertegenwoordigt Juhl's ontwerp esthetiek in zijn puurste vorm: organische vormen en donker hout combineren met zorgvuldig doordachte afmetingen waardoor de schaal van vorm lijkt te veranderen afhankelijk van het gezichtspunt. Gemaakt van een enkel stuk teakhout, zal de kom na verloop van tijd een mooie patina creëren. De FJ Bowl is ideaal voor het bewaren en diplaying van sieraden en andere kleine spullen.

Materiaal: Teakhout
Kleur: Natural
Hoogte: 5 cm. Diameter: 15 cm.

Over de ontwerper:

Finn Juhl (1912-1989) was een Deense architect en industrieel ontwerper en een van de meest iconische ontwerpers van de Deense design uit de 20e eeuw. Juhl studeerde architectuur aan de Architecture School van de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten onder Kay Fisker, een opmerkelijke architect voor zijn tijd, en na zijn afstuderen werkte hij bij het architectenbureau van Vilhelm Lauritzen. In 1943 ontving Juhl de Christian Frederik Hansen-prijs voor jonge architecten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen