KAY BOJESEN Menageri serveerplank

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De menageri serveer tray, uitgerust met een fijn gevormde handvat, maakt het serveren gemakkelijker dan ooit te voren. Een decoratieve manier van uitserveren aan tafel.

Lees meer
€69,00
INCLUSIEF BTW

KAY BOJESEN Menageri serveerplank

Menageri Serveerplank.

Ontwerp van Kay Bojesen.

Het Menageri-dienblad van Kay Bojesen, uitgerust met een handvat, maakt het serveren gemakkelijker dan ooit. Het blad is ook de perfecte setting voor je specerijen als je ze in je keuken wilt displayen.

Kay Bojesen, bekend om zijn houten speelgoed, ontwierp de Menageri-collectie in de jaren veertig. Alle producten in het assortiment zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout, wat het gevoel van warmte en zachtheid van natuurlijk hout weergeeft.De organische rondingen en de natuurlijk mooie houtnerf vormen ook een interessant contrast met ander serviesgoed zoals glas of keramiek.

Materiaal: mat gelakt eiken
Kleur: Bruin
Lengte: 35 cm. Hoogte: 6 cm. Diameter: 24,5 cm.

Over de ontwerper:

Kay Bojesen (1886-1958) is een van de belangrijkste pioniers van het Deense ontwerp. Opgeleid als zilversmid in de werkplaats van Georg Jensen, ontwierp hij verschillende producten in zilver, zoals bestek en serveerschalen, waaronder zijn beroemde Grand Prix-bestek. Kay Bojesen werkte ook met andere materialen en was vooral geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van hout.De meest bekende is de inmiddels iconische aap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);