ARTEK Rocket Barkruk Zwart

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Aarnio ontwierp de Rocket oorspronkelijk voor zijn eigen keuken en het werd een deel van de vaste Artek collectie nadat Tom Dixon het zag bij Aarnio thuis.

Lees meer
€375,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK Rocket Barkruk Zwart

Artek Rocket barkruk zwart.

De rocket barkruk van het Finse Artek is een unieke barkruk van massief eiken ontworpen in 1995 door Eero Aarnio. Leverbaar in gezeept, wit of zwarte eiken afwerking. Eero Aarnio is niet erg bekend om zijn houtproducten, maar de Rocket stool laat blijken dat Aarnio ook deskundig is op dit gebied.

Rocket is een barkruk wiens silhouet uitnodigend is om op te gaan zitten. Aarnio ontwierp de Rocket oorspronkelijk voor zijn eigen keuken thuis, en het werd een deel van de Artek collectie nadat Tom Dixon het zag staan. 

Kleur: zwart
Afmetingen: Breedte 44 cm Hoogte 73 cm
Materiaal: Geschilderd eiken
Opmerkingen: Best geschikt voor ca. 110cm hoogtes. 

♠ artikel staat bij ons in de showroom.

Over de ontwerper:

Eero Aarnio (1932) is een Finse ontwerper en professor en wordt beschouwd als een van de grote vernieuwers van modern meubeldesign. Door de jaren heen heeft Aarnio geëxperimenteerd met verschillende materialen, waaronder plastic, glasvezel en schuimplastic. Met deze materialen heeft hij enkele iconen van Fins design gecreëerd, zoals de Ball Chair (1962), Bubble Chair (1968) en Pastil Chair (1968), om er maar een paar te noemen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);