LOUIS POULSEN AJ 50 outdoor LED wandlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Deze Louis Poulsen wandlamp van Arne Jacobsen is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Lees meer

€1.013,00 €911,70

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN AJ 50 outdoor LED wandlamp

LOUIS POULSEN AJ 50 BUITEN WANDLAMP LED.

Deze wandlamp van Arne Jacobsen is een "down-lichter" het licht wordt dus hoofdzakelijk naar beneden toe verspreidt .
De hoek van de kap kan al naar gelang worden gekanteld voor de gewenste lichtspreiding.
De binnenkant van de kap is wit geëmailleerd, wat een aangenaam, zacht licht verspreidt.

De lichtbron light vrij diep wat fijn is waardoor u niet direct in lichtbron kan kijken.
Met een heldere LED 9W 3000K 57 lm/W wordt door de reflecterende binnenkant het licht optimaal benut , en heeft u een mooie licht uitval.

De muurlamp is verkrijgbaar in kleuren: Zwart, Wit, of Lichtgrijs.

Fitting LED (geïntegreerd)

Afmetingen zijn,(b) 34.9 x (h) 24.8 cm. ( Waterdichtheid = IP65)

Over de ontwerper:

Arne Jacobsen is geboren en getogen in Kopenhagen. In 1927 studeerde hij af als architect aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. Na zijn afstuderen behaalde hij zijn eerste baan op het kantoor van de stadsarchitect van Kopenhagen en startte zijn eigen kantoor slechts twee jaar later. Arne Jacobsen is een wereldberoemde Deense modernistische architect. Zijn gebouwen zijn talrijk in Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Onder zijn meer bekende projecten zijn de Nationale Bank in Kopenhagen (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, Kopenhagen (1960) en St. Catherine's College in Oxford, UK (1963). Er wordt gezegd dat zijn vliegangst hem ervan weerhield om een ​​volledige impact te hebben op de Amerikaanse architecturale omgeving.

Als architect beschikte Arne Jacobsen over zeer sterke beslissingsvaardigheden, waardoor hij niet alleen invloed had op het ontwerp van het gebouw zelf, maar op de meeste details. In de loop van de jaren waagde hij zich op verschillende gebieden die verband hielden met zijn werk, zoals verlichtingsarmaturen, meubels, bestek, deurgrepen, sanitair, stoffen en behang patronen. "The Egg" en "The Swan" zijn twee beroemde stoelen ontworpen door Jacobsen.

Tijdens het leven van Arne Jacobsen ontving hij verschillende prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland. Hij werd 11 jaar hoogleraar aan de Koninklijke Deense Academie en daardoor beïnvloedde hij een hele generatie Deense architecten. Elk ontwikkelde uiteindelijk hun eigen architecturale taal, gebouwd op dezelfde rationalistische en minimalistische benadering van architectuur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);