NEDRE FLOSS Vannfall karaf

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
op voorraad
Het heldere glas van de kan lijkt op stromend water, ook de groene versie geeft dit effect maar dan iets is uit het bos. Beide zijn van het Noorse Nedre Foss.

Lees meer
€115,00
INCLUSIEF BTW

NEDRE FLOSS Vannfall karaf

Nedre Foss Vannfall Schenkkan.

Nedre Foss is een Noors label voor interieurproducten, opgericht door de ontwerpstudio Anderssen & Voll, die contact opnam met de Japanse ontwerper Jin Kuramoto om een alle daagse gebruiksvoorwerp te creëren dat de kracht van ontwerp belichaamt.

Vannfall is Noors voor waterval. De glazen schenkkan is in twee kleuren te verkrijgen. Het heldere glas lijkt op stromend water, terwijl de flessengroen, hoewel met vergelijkbare eigenschappen, iets uit het bos is.

Door een proces van vallen en opstaan kwam Kuramoto voor het eerst met een methode om hennepstring op een staaldraad skelet te weven, dat op zijn beurt licht bedekt werd met gips. Het handgemaakte model werd vervolgens digitaal gemaakt door middel van 3D-scanning zodat het kon worden aangepast. Dit vormde de basis van deze complexe stalen mal die op zijn beurt het uiteindelijke object in glas produceerde, genaamd Vannfall.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);