MUUTO Stacked medium met backboard

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Met deze Stacked 2.0 modules van Muuto creëer je jouw eigen stijlvolle opberg oplossingen, combineer de verschillende kleuren en afmetingen om jouw eigen design kast te creëeren.

Lees meer
€199,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Stacked medium met backboard

Muuto’s Stacked 2.0 is een innovatieve opslagoplossing die bestaat uit eenvoudige maar schitterende modules die op de vloer kunnen worden opgestapeld, e.v.t op een podium of in het geval van modules met een bord, aan de muur kunnen worden gemonteerd.

De modules zijn er in verschillende maten en kleuren die op talloze manieren gecombineerd kunnen worden. Gebruik ze als planken, scheidingswanden, keukenmeubels of bijzettafels - de keuze is aan jou!

Julien De Smedt Architecten streefde naar het creëren van een modular systeem dat tegelijkertijd specifiek en generiek is: de rekken zijn gedimensioneerd op basis van de meest generieke metingen van dingen die moeten worden opgeslagen, maar het uiteindelijke resultaat is volledig aan jou. 

Stacked 2.0 is een verbeterde versie van Muuto's populaire Stacked-collectie en wordt in Europa geproduceerd. In de Stacked 2.0-units is het essenfineer vervangen door eiken en de grijze kleur komt in een warmere toon dan voorheen. Andere kleuren kunnen licht afwijken van de vorige collectie.

Breedte: 43,6 cm Diepte: 35 cm Hoogte: 43,6 cm
Materiaal: MDF
Gewicht: 9 kg
Inclusief 2 x midnight blue clip.

Over de ontwerper:

Julien De Smedt Architects is een veelzijdig ontwerpbureau dat zich richt op architectuur, design, stedenbouw, meubels en gebruiksvoorwerpen. Het ontwerpbureau opgericht door Julien De Smedt (° 1975) in 2006 heeft een grote groep getalenteerde ontwerpers en architecten in dienst. Er zijn drie kantoren in Kopenhagen, Oslo en Brussel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);