HAY Revolver Barkruk 65/75 Cm - Zwart

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Speelse Hay Revolver barkruk van Leo Ransmeier komt in twee hoogtes en kan 360 graden draaien waardoor opstappen en afstappen heel gemakkelijk is.

Lees meer
€215,00
INCLUSIEF BTW

HAY Revolver Barkruk 65/75 Cm - Zwart

Hay revolver barkruk zwart.

De revolver barkruk, is een ontwerp van de Deense Leon Ransmeier, deze barkruk is vrij uniek dat komt omdat de kruk 360 graden om zijn as kan draaien zonder dat u de voeten hoeft te verplaatsen het gehele bovenste deel van de barkruk draait namelijk gewoon mee!

En dat ziet er best bijzonder kunnen we uit ervaring zeggen we werken zelf namelijk veel op deze kruk.Deze design barkruk is ideaal voor thuis aan de bar of in kantines en in de horeca.

De Hay revolver is in twee hoogtes verkrijgbaar: 65 cm en 76 cm. Vervaardigd uit poeder gelakt staal in combinatie met aluminium.
De kleuren zijn : grijs, rood en zwart

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Hoogte 65 cm / 75 cm Diameter 34 cm
Materiaal:Gepoedercoat staal

Opmerkingen:
Lage kruk is het meest geschikt voor ca. 90 cm hoge tafels en de hogere kruk is het meest geschikt voor ca. 110cm hoge tafels.

De ontwerper:

Leon Ransmeier studeerde in 2001 af aan de Rhode Island Design School. Sinds 2005 heeft hij een eigen studio in New York. Hij heeft samengewerkt met designbedrijven als Hay en Herman Miller en zijn werk is te zien geweest in musea en tentoonstellingen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);