GUBI RANDACCIO WANDSPIEGEL, ROND 70

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De prachtige en elegante Randaccio wandspiegel rond, gemaakt van glas en brass is een ontwerp van de Italiaan Gio Ponti. Het ontwerp is uit 1925 en sierde ook zijn eigen slaapkamer muur in de Randaccio villa in Millaan.

Lees meer
€859,00
INCLUSIEF BTW

GUBI RANDACCIO WANDSPIEGEL, ROND 70

GUBI RANDACCIO WANDSPIEGEL ROND 70 CM.

Een prachtig en elegant ontwerp van Gio Ponti is the Randaccio wandspiegel uit 1925. Een tijdloos en zeer herkenbaar ontwerp die hij ontwierp voor zijn eigen huis aan de Via Randaccio in Milaan, zijn allereerste architectuur project, deze wandspiegel en andere meubelstukken van hem vulde ook zijn eigen appartement in de Randaccio villa op de derde etage.

De Randaccio spiegel is mooi door zijn eenvoud en elegantie, door bijvoorbeeld het bijzondere kroontje van messing bovenop de spiegel. Dit detail komt later vaker terug in zijn andere ontwerpen. De unieke spiegel komt in drie verschillende formaten en het klassieke en minimalistische ontwerp van de spiegel zorgt dat de spiegel in zowel een modern of klassiek interieur past. Een elegante spiegel voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, badkamer, hal of kleedkamer. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen