GUBI PD2 vloerlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Prachtige vloerlamp, een echte aanwinst in uw interieur! Destijds ontworpen voor appartementen in het La Pedrera Casa Mila in Barcelona. In deze moderne tijd nog steeds een prachtige verschijning in uw huis. Deze lamp is er in het zwart en wit, beide met

Lees meer
€730,00
INCLUSIEF BTW

GUBI PD2 vloerlamp

PD2 PEDRERA VLOERLAMP

De PD2 Pedrera vloerlamp is een fantastisch ontwerp van Corsini & Millet, en is ontworpen naar aanleiding van een renovatie in één van de werken van Antonio Gaudi; het mooie wooncomplex La Pedrera in Barcelona. Corsini richtte de nieuwe ruimtes van dit gebouw in met meubels die hij zelf ontwierp en bereikte daarmee internationale erkenning. De inspiratiebron voor deze lampen haalde zij uit de gewelfde plafonds van het pand. De schoorstenen hadden invloed op de vorm van de lampenkap. Deze lamp komt in een zwarte en witte versie zonder lichtbron, met E27 fitting. En is voorzien van ingebouwde dimmer, is 113 cm hoog en 39 cm dia. De kabel is 3 m.

De ontwerper: Barba Corsini,

Barba Corsini (1916-2008) was een Spaanse functionalistische architect, beroemd om zijn renovatie en interieurontwerp voor het La Pedrera-gebouw van Antonio Gaudi in Barcelona, waarvoor hij talloze internationale prijzen won.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);