HAY PC PORTABLE TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze portable lamp, een gebruiksvriendelijke lampje die zichzelf als het ware ‘blend’ in zowel het het interieur als exterieur.

Lees meer
€69,00
INCLUSIEF BTW

HAY PC PORTABLE TAFELLAMP

Hay Pc Portable lamp.

De naam van dit ontwerp verraadt één van zijn vele positieve kwaliteiten, het design is namelijk mobiel. Deze Portable Lamp is gebaseerd op de PC Tafellamp ook van Hay. Van het klassieke tot het innovatieve design speelt de slanke uitstraling de hoofdrol. Pierre Charpin zocht met het ontwerpen van de draagbare lamp naar een samenstelling die zowel elementaire vormen laat zien als sensuele aspecten.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke lamp die zichzelf als het ware ‘blend’ in het interieur en exterieur. Het design is vervaardigd uit een combinatie van de kunststoffen polypropyleen, bekend van de Tupperware-serie, en ABS.

ABS staat erom bekend geen smeltpunt te hebben, waardoor de dimbare G4 LED lichtbron perfect in het geheel verwerkt kon worden. Een usb kabel is bijgevoegd om de LED lichtbron op te laden, waarmee u tot 10 uur van de diffuse verlichting kan genieten.De lamp kan in drie standen geschakeld worden.

De lamp heeft een afmeting van Ø14 x h. 22 cm.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen