HAY Pandarine 3 zits bank met verstelbare armleuning - eiken poten

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
10 weken levertijd
De Pandarine Sofa is een ontwerp van Inga Sempé voor Hay, deze combineert het luxueuze comfort van een bed met de veelzijdigheid van een modulaire bank in een elegant en veelzijdig ontwerp.

Lees meer
€4.599,00
INCLUSIEF BTW

HAY Pandarine 3 zits bank met verstelbare armleuning - eiken poten

Hay Pandarine 3 zitbank met verstelbare armleuning.

Ontwerp van Inga Sempe.

De armleuningen van de Pandarine bank zijn verkrijgbaar in zowel een cilindrische vorm als in een verstelbare vorm, deze kunnen individueel worden versteld op dezelfde manier als de metalen scharnierende rugleuningen. Dit geeft Pandarine bank de mogelijkheid om deze te transformeren in een uniform, matras-achtig oppervlak waarbij de rugleuningen dienen als lange, zachte kussens.

De Pandarine is gemaakt met een combinatie van Nozag-veren, schuim en watten en is ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden in verschillende zit- of ligposities.

De Pandarine bank is verkrijgbaar in twee- en drie zits versies met opties voor extra chaise longues en hoekmodules, het assortiment heeft een veelheid aan textiel opties en configuraties dit geeft een grote flexibiliteit voor gebruik in een verscheidenheid aan privé- en openbare contexten.

Afmetingen: W 255 x D 98 x H 91 cm. Zithoogte: 42 cm.

Stofgroep: Lola Navy velour stof (price group 2) + onderstel in maroon rood gebeitst eiken.

 

Over de ontwerpster:

Inga Sempé is een Franse ontwerpster die in Parijs woont en werkt. Ze studeerde af aan de Ecole Nationale Superieure de Création Industrielle (ENSCI) in Parijs (1993) en kreeg ook een studiebeurs aan de Villa Medici, Académie de France in Rome (2000 - 2001). In 2007 ontving ze de Red Dot Design Award.

Haar werk staat bekend om een subtiele details , gecombineerd met een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van alledaags gebruik staat centraal in Sempé's aanpak en ze zoekt vaak materialen met speciale eigenschappen om aan de behoefte van een dagelijkse functie te voldoen.

Voor HAY creëerde ze al diversen eigenzinnige accessoires zoals de , Letter Box, Pinorama Ruban, Panier en Matin Table Lamp.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);