MUUTO Outline daybed - Vidar554/aluminium

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Het kenmerkende aan dit luxe ontwerp is de architectonische rechte lijnen en luchtige slanke mat zwarte stalen poten, waardoor deze daybed in uw interieur lijkt te zweven.

Lees meer
€3.249,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Outline daybed - Vidar554/aluminium

Muuto Outline Daybed.

Een ontwerp van Anderssen & Voll.

Dit Noorse designers duo komt nu met een nieuwe toevoeging aan de prachtige Outline collectie met zitbanken en fauteuils: de Outline Daybed. Dit is een elegant eigentijds stuk, ideaal voor bij u thuis of in een commerciële ruimte. De Studio Daybed maakt deel uit van de uitgebreide en comfortabele Outline collectie en weerspiegelt de zelfde elegante en verfijning als de rest van de collectie. Alle Outline zitmeubels komen in veel stof opties en met een zwarte en polished aluminium basis.

(!) 4 goede redenen om de Muuto Outline daybed te kopen:

*Architectonisch en verfijnd, perfect voor de moderne woning

*Compact voor kleinere huizen en zitkamers

*Onderdeel van de Outline Studio-serie die ook de Muuto Outline Studio Chair omvat

*Verkrijgbaar in een groot assortiment stoffen die bij uw interieur passen

Afmetingen: L. 200 x P. 82 x H. 40 cm / losse Outline Daybed kussen: L 70 x D 12 x H 30 cm.

De Outline Studio Sofa van Muuto is ontworpen door Anderssen & Voll en maakt deel uit van de luchtige Outline collectie, waardoor hij ideaal is voor huizen met kleinere afmetingen. De Outline bankcollectie is visueel elegant en geïnspireerd op modernistische architectuur. De Muuto Outline Studio Sofa biedt comfort, rust en sereniteit door zijn lichte expressie en doet geen concessies aan het geweldige design.

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);