NORMANN COPENHAGEN Slice bank eiken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Slice Bankje van Hans Hornemann is geweldig voor elke design liefhebber die van de natuurlijke hout look houdt met slechts een mat gelakte behandeling.

Lees meer
€1.075,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN Slice bank eiken

Normann Copenhagen Slice Bench.

Ontwerp van Hans Hornemann.

De Slice-benches zijn een klassiek, aantrekkelijk ontwerp. De banken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Perfect voor uw woning. De Slice-serie opent een schat aan mogelijkheden voor zowel  privéwoningen als kantoren, bars en restaurants. . Er is tegelijkertijd een solide en eigentijdse meubelstuk.

Slice is geweldig voor de designliefhebber die de natuurlijke, onbehandelde look van ruw hout wil. De hardheid en duurzaamheid van de eik maken het materiaal zeer geschikt.

Afmetingen zijn: L 160 x D 38 x H 42 cm. Materiaal: Eiken fineer mat gelakt. Slice bankje komt flat packed in een doos met duidelijke instructies om in elkaar te zetten.

Onderhoudt Slice bankje:

Dagelijkse reiniging: Veeg de banken af met een vochtige doek en zorg ervoor dat gemorste vloeistoffen onmiddellijk worden verwijderd zodat ze geen vlekken achterlaten. Om de duurzaamheid en het uiterlijk te behouden, raden we aan de banken ongeveer om de 3 maanden een zeep-behandeling te geven. Zorg ervoor dat u alleen organische en parfum vrije white wax gebruikt.

Gedetailleerde onderhoudsinstructies zijn bijgesloten.

Over de ontwerper:

De jonge Deense ontwerper Hans Hornemann studeerde af als Master of Engineering in Industrial Design aan de Universiteit van Aalborg 2014. Hans Hornemann benadrukt de combinatie van esthetische eenvoud en hoge functionaliteit in een expressief en luchtig ontwerp. Hij is gefascineerd door de industriële en technische oplossingen in ontwerp, zowel qua materiaal als qua expressie. Natuurlijke materialen inspireren hem vaak, en hij probeert het ontwerp tot op het bot te strippen en de eerlijkheid weer te geven die in de materialen wordt gevonden.

"Naar mijn mening moet ontwerp een balans zijn tussen een esthetisch minimalisme en functionaliteit met een gebruikersvriendelijke ervaring. Als ontwerper streef ik ernaar trouw te zijn aan het gebruikte materiaal om de natuurlijke kwaliteiten en kenmerken ervan te verbeteren en naar voren te brengen. Ik waardeer schoon en minimalistische lijnen die een nieuwe draai geven aan het klassieke ontwerp. Bij het maken van een ontwerp vind ik het belangrijk om helemaal opnieuw te beginnen en een nieuwe bijdrage te leveren aan het idioom, de expressie of de functionaliteit van het product. "

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);