NORMANN COPENHAGEN My Lounge Stoel Hout

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De comfortabele en minimalistische My Lounge Stoel is een icoon in wording, een tijdloos ontwerp van Nicholai Wiig Hansen gemaakt van gevormd hout fineer.

Lees meer
€325,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN My Lounge Stoel Hout

Normann Copenhagen My Lounge Stoel.

Ontwerp van Nicolai Wiig Hansen.

De comfortabele, tijdloze My Chair-fauteuil van Normann Copenhagen is de interpretatie van Nicholai Wiig Hansen van een bestaande klassieke shell kuip-stoel. Hansen's missie was het creëren van een veelzijdige en harmonische stoel die iets ouds en nieuw combineert, iets neutraals maar ook spectaculairs en iets eenvoudigs en toch complexs. Het resultaat was de minimalistische My Chair, dat op subtiele wijze balanceert tussen verschillende elementen.

De My Chair Lounge van Normann Copenhagen heeft een hoogte van 72 centimeter, een breedte van 58 centimeter en een diepte van 67 centimeter. De zithoogte van de lounge stoel is 40 centimeter. De stoel is volledige gemaakt van een houtsoort naar keus , berken of walnoot afwerking.


Lengte: 58 cm. diepte: 67 cm. hoogte: 72 cm. zithoogte: 40 cm.
Frame materiaal: berkenfineer of walnoot fineer.
Basismateriaal: in vorm gedrukt berken of walnoot fineer.

Over de ontwerper:

De Deense ontwerper Nicholai Wiig Hansen opende zijn eigen studio toen hij 26 jaar oud was. Hij heeft meubels ontworpen voor bedrijven als IKEA en Normann Copenhagen. Wanneer Wiig Hansen ontwerpt, gebruikt hij zichzelf als een doelgroep. Verhoudingen zijn ook uiterst belangrijk voor hem en hij voegt geen details toe als ze geen bepaald doel dienen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);