MUUTO PEBBLE VLOERKLEED

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Pebble Vloerkleed gemaakt van 60% wool en 40% jute, en om ervoor te zorgen dat het tapijt perfect op de grond ligt, is de achterkant voorzien van canvas met een latex laag.

Lees meer
€1.095,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO PEBBLE VLOERKLEED

MUUTO PEBBLE VLOERKLEED.

Ontwerp van Margrethe Odgaard.

De Muuto Pebble Rug heeft een opvallend divers en hobbelig oppervlak, geïnspireerd door het sensuele gevoel van het wandelen zonder schoenen over een Scandinavisch kiezelstrand. Kortom loop heerlijk over je moderne Pebble vloerkleed thuis en laat je voeten masseren door de aanwezige wollen noppen textuur.

Met een handgeweven structuur contrasteert de Pebble Rug de materialen van zijn zachte, wollen lange lussen met zijn stevige canvas basis en jutegaren. De Pebble Rug heeft een duidelijke en moderne geweven textuur voor elke moderne woning, kantoor, horeca, hotelkamer of elk ander gedeelde publieke ruimte.

Pebble Rug is gemaakt van 60% wol en 40% jute, beide zijn natuurlijke materialen die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn. Het vloerkleed wordt geleverd met een canvas onderkant geplakt met een synthetische latex die ervoor zorgt dat het vloerkleed soepel op de vloer ligt.

De Pebble vloerkleed is verkrijgbaar in 4 kleuren: Pale Rose, Burnt Orange, Light Grey en Dark Grey. De Pebble vloerkleed is er in 2 formaten: 170 x 240 cm, 200 x 300 cm. Voorbeelden van dit unieke vloerkleed zijn te zien in de showroom.

Onderhoudsinstructies:

Zacht stofzuigen, professionele stomerij. Vermijd het schoonmaken met water, omdat dit het product zal beschadigen.

Over de ontwerpster:

Margrethe Odgaard is een invloedrijke designer onder de nieuwe generatie textiel ontwerpers in Denemarken. Na haar afstuderen in 2005 werkte ze als textiel ontwerpster in Philadelphia en later in Parijs, voordat ze in 2013 haar eigen ontwerp studio in Kopenhagen opzette. Ze ontving zowel nationale als internationale prijzen en erkenning voor haar werk met textiel, kleuren en patronen.

Andere textiel producten van Margrethe Odgaard zijn: de Ripple throw, Ply vloerkleed en de Accent sierkussen, alles is van Muuto.

♠-dit artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
})(document);