MUUTO Pebble vloerkleed - donker grijs

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Muuto Pebble vloerkleed is een zachte ervaring voor je voeten en is geïnspireerd op de mooie kiezelstranden in Scandinavië, beschikbaar in vier tijdloze kleuren.

Lees meer
€1.145,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Pebble vloerkleed - donker grijs

Muuto Pebble Vloerkleed.

Ontwerp van Deense designer Margrethe Odgaard. De Pebble vloerkleed heeft een divers en tactiel oppervlak, geïnspireerd op het sensuele gevoel van wandelen over een kiezelstrand.

Met een handgeweven structuur contrasteert Pebble Rug de materialen van zijn zachte, wollen lussen met zijn stevige canvas basis in een verkoelend jutegaren. Pebble Rug heeft een uitgesproken en moderne geweven textuur voor elk huis, elke horecagelegenheid, lobby, hotelruimte of co-working ruimte.

De Pebble vloerkleed komt in twee maten en in vier kleur varianten: licht grijs, donker grijs, pale roze en burnt orange.

Product kenmerken: 60% New Zealand wol en 40% jute
Afmetingen: keuze  170 x 240 cm. of  200 x 300 cm.
Achterkant 100% katoen met latex zodat uw vloerkleed netjes op de grond blijft liggen.

Het Pebble vloerkleed is getest op brandveiligheid.

Over de ontwerpster:

Margrethe Odgaard maakt deel uit van de nieuwe generatie textielontwerpers in Denemarken. Na haar afstuderen aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in 2005, werkte ze als textielontwerper in Philadelphia en later in Parijs, voordat ze in 2013 een ontwerpstudio opzette in Kopenhagen. Ze heeft zowel nationale als internationale onderscheidingen ontvangen naast wereldwijde erkenning voor haar werken met textiel, kleuren en patronen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);