MUUTO OSLO SOFA 3 ZITS BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Muuto Oslo Sofa bank , staat luchtig in uw interieur en heeft alle comfort.

Lees meer
€2.945,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO OSLO SOFA 3 ZITS BANK

MUUTO OSLO 3 ZITS BANK.

Een ontwerp van de Noorse ontwerpers Anderssen & Voll.

Deze Oslo Sofa bank wordt gemaakt aan de westkust van Noorwegen en met zijn innemende rondingen refereert hij volgens de ontwerpers aan de Noorse gemoedelijkheid.
Het frame van de Oslo bank is gemaakt van staal en de poten van de fauteuil zijn gemaakt van powder coated aluminium. De vulling van de Oslo Sofa is van gegoten schuim en de bekleding van de fauteuil is van de Deense Kvadrat stof.

Er is een twee zits bank en driezitsbank.
De tweezits variant van de Oslo Sofa heeft een hoogte van 78 centimeter, een breedte van 150 centimeter en een diepte van 73 centimeter. De drie -zits bank heeft een breedte van 200 centimeter en beschikt verder over exact dezelfde afmetingen. De zithoogte van de Oslo Sofa is 45 centimeter.

Zie product fact sheet voor de mogelijkheden en kleuren van de design bank  Muuto Oslo sofa.

♠ artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll zijn tweederde van het voormalige Norway Says en behoren tot de meest prominente en succesvolle Noorse ontwerpers. Ze werden vroeger in Noorwegen zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers genoemd en ontvingen internationale prijzen en erkenning voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen