MUUTO LEAF TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Muuto Leaf tafellamp, inclusief ingebouwde dimmer voor sfeer en functioneel licht. De lamp heeft de kenmerken van een blad aan een dunne tak.De kop van de lamp is draaibaar.

Lees meer
€249,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO LEAF TAFELLAMP

MUUTO LEAF TAFELLAMP.

Ontwerp van Broberg & Ridderstrale.

De unieke Muuto Leaf lamp combineert met succes elegant en tijdloos design met een energie-efficiënte LED-technologie. De lamp zelf lijkt op een blad aan een dunne tak, mooi van eenvoud.

Hoewel het ontwerp minimalistisch is heeft deze lamp een zachte asymmetrische geometrie wat een organische uitstraling heeft en resulteerde in een grafische bladachtige silhouet.

Materiaal: aluminium, messing en een rubberen koord van 180 cm.
Kleur varianten: zwart, wit, grijs, donkergroen en copper brown. 
Lichtbron: 8W LED geïntegreerd.

Deze lamp wordt geschakeld dmv. een drukknop aan de onderkant van de kap, indien u deze wat langer indrukt zal de lichtsterkte in stappen toe of afnemen.

Leaf Tafellamp afmetingen: Ø 18.5 cm - H 41.5 cm. 

Over de ontwerpers:

Broberg & Ridderstråle zijn Zweedse design- en architecturale partners. Hun werk combineert esthetische rationaliteit met een vleugje humor en humor. Mats Broberg en Johan Ridderstråle zijn beide cum laude afgestudeerd aan de Konstfack University of Design en hebben de werkbeurs van de Zweedse kunstraad ontvangen. Hun werk is met succes tentoongesteld in Tokio, Milaan en Londen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen