MENU Carrie tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Carrie tafellamp kan worden gebruikt als bedlamp, op een bureau, in het raam of als alternatief voor kaarsen op de gedekte tafel.

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

MENU Carrie tafellamp

MENU CARRIE LED TAFELLAMP.

Ontwerp van Norm Architects.

De lamp Carrie van Menu bestaat uit een witte opaal glazen koepel, een ronde stalen voet en een afneembaar, gebogen handvat. De Carrie is ontworpen door Norm Architects en is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel: dankzij de oplaadbare LED-eenheid kan het worden gebruikt als bedlamp en als draagbare lichtbron voor zomerhuizen, picknicks en avondwandelingen op het strand . De dimbare, lantaarn-achtige lamp is perfect voor het creëren van een gezellige sfeer, ook vertaald/ bekend als "hygge" in Denemarken.

Carrie LED-lamp levert 10 uur batterijduur en kan worden gebruikt als bedlamp, op een bureau of als alternatief voor kaarsen op de eettafel. Kies uit een van de drie verschillende lichtniveaus en 5 kleur varianten.

Let op!: de lamp is getest volgens IP20. De Carrie LED kan dus binnen en buiten worden gebruikt, maar mag niet worden gebruikt in vochtige omstandigheden en regen.

Diameter: 13,5 cm. Hoogte: 24,5 cm.
Lichtbron: 3,2 W LED (inbegrepen)
Lichtstroom: 240lm Kleurtemperatuur: 2700K

Over de ontwerpers:

Norm Architects is een dynamisch ontwerp duo samengesteld door de Deense architecten Kasper Rønn (1976) en Jonas Bjerre-Poulsen (1976), beiden afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. Als echte modernisten geloven ze in design waarbij de focus ligt op het voldoen aan een reële behoefte in plaats van het creëren van een behoefte, en dit weerspiegelt hun werk als architecten en industrieel ontwerpers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);