MAZE Frank storage bank zwart - zwart leer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De moderne Maze’s Frank bankje is een stylish en functioneel bankje met opslagruimte geschikt voor elke kamer, een ontwerp van de Zweedse Louise Hederström.

Lees meer
€995,00
INCLUSIEF BTW

MAZE Frank storage bank zwart - zwart leer

Maze Frank storage bankje zwart - zwart leder.

Een ontwerp van Louise Hederström, deze bank is gemaakt van geperforeerd metaal en afgewerkt met een leren zitting en een bijpassende handgreep die een mooi onderscheidend tintje geven aan het ontwerp.

De bank frank is een mooie combinatie van klassieke en eigentijdse uitstraling en is zeer geschikt voor verschillende ruimtes en doeleinden. Een mooie plek is bijvoorbeeld in de hal voor het wisselen van je schoenen of bij het voeteneind van je bed met een warme winterdeken in de opslag.

De frank opbergbank maakt deel uit van de Maze's Pieces-collectie met meubels van Zweedse makelij die zijn vervaardigd volgens het Slow Production-denken van het merk: het doel is om lokale productie te ondersteunen met behulp van duurzame materialen en methoden.

Elk stuk in de collectie wordt in kleine oplages gemaakt en met de grootste zorg vervaardigd - ze zijn gemaakt om de komende decennia van te houden en te koesteren.

Afmetingen: Breedte 66 cm Diepte 38 cm Hoogte 47,5 cm.
Frame materiaal: poeder gelakt geperforeerd plaatstaal.
Bekleding stof:Natuurlijk gelooid leer.

De ontwerpster:

De Zweedse ontwerpster Louise Hederström woont en werkt vanuit Malmö, Zweden. Ze heeft gestudeerd aan Beckmans in Stockholm en aan de Universiteit van Lund. Sinds enkele jaren leidt ze haar eigen studio, Charming Unit Design Studio.

Ze heeft ook voor IKEA gewerkt en haar werk is op veel internationale tentoonstellingen te zien geweest. Hederström laat zich inspireren door dieren, kleuren, decoraties en last but not least door Elvis Presley.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);