GUBI MATEGOT TROLLEY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Deze Trolley heeft een zwart onderstel met een top plank in een kleur naar keuze. De onderste plank heeft een handige uitsparing voor bijvoorbeeld tijdschriften.

Lees meer
€739,00
INCLUSIEF BTW

GUBI MATEGOT TROLLEY

Matégot Trolley theewagen.

De Gubi Trolley is een prachtige theewagen uit de Matégot serie. Dit is duidelijk te herkennen aan het slanke buizenframe en het geperforeerde metaal.

Mathieu Matégot was een Hongaarse designer en architect. Matégot heeft gedurende zijn carrière over de gehele wereld gereisd, op zoek naar inspiratie en nieuwe technieken, om bij terugkomst zijn indrukken te transformeren naar eigentijdse en originele ontwerpen. Mathieu Matégot was in zijn tijd een echt innovatieve persoonlijkheid. Vandaag de dag worden zijn ontwerpen als iconisch en eigentijds beschouwd. 

Gubi is opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een nog steeds een Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Gubi ziet zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed en intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Mategot Trolley, een ontwerp behorende tot de wereldberoemde Matégot collectie van Mathieu Matégot. 

H: 74 x B: 55 x L: 66 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);